Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha törölhetnéd az érzéseid mit tennél? (többi lent)
Nem,ezt az érzést speciel nem.
Ha lehetne ilyet akkor az empátiámat törölném,mert sokszor szívók miatta.
tekintve, hogy én szinte mindenkibe szerelmes leszek, aki egy jót szót szól hozzám és tetszik, de nemigen akar tőlem semmit, ha kitörölném az érzést, akkor később sem lenne belőle semmi. szóval az érzelmeknek az idővel és a totál, maximális reménytelenséggel kell, hogy elmúljanak, mert addig bármi történhet.
szóval előre kellene óvatosabbnak lenni az érzelmekkel. amit ugye irányítani meg nem tudunk.
én, ha valamilyen érzést törölhetnék, az a csalódás fájdalma. nekem doszt elég lenne logikailag átélni.
Igen! Nem pont ugyanilyen szituációban, de egyszer már meg is tettem. Szívből elengedtem valakit, akiről azt hittem, hogy ő az életem. Nem nevezném ezt az érzelmek törlésének, mert most is szeretettel és barátsággal gondolok rá, de már nagyon régen nem szerelemmel.
Sokszor azért nem tudunk szabadulni az érzelmi kötelékeinktől, mert igazából nem is akarunk. Csak megpróbáljuk elhitetni magunkkal és a világgal, hogy el akarjuk felejteni. De nem ezt akarjuk, csak ezt érezzük az egyetlen lehetőségnek. Nem törölni, hanem megkapni akarjuk az illetőt.
Ha tényleg akarnánk, akkor ha nehezen és sokára is, de el tudnánk. Ha nem is elfelejteni, természetesen, de elengedni, nemcsak fizikailag, hanem érzelmileg is.
Akkor tudunk csak lezárni magunkban egy kapcsolatot, ha tényleg megérik bennünk az elhatározás és ott legbelül is elengedni és nem megszerezni szeretnénk. Ez pedig nagyon nehéz, sokáig tarthat, amíg képesek leszünk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!