Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna, ha a párotoknak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párotoknak nem lennének barátai?

Figyelt kérdés

barátnőm mesélte, hogy a pasijának nincsenek barátai és, hogy ez mennyire zavarja.

Én nem értem, hogy miért zavarja, mert én is találkoztam a pasijával és szerintem szimpatikus, jó külsejű vidám srác.

Kort és nemet is írjatok légyszíves! :)

2013. jan. 9. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy nincs igénye barátokra (vagy van, csak még nem talált). Van ilyen.

Egyből ítélkezni, hogy akkor valami nem stimmel vele...Finoman szólva is szűk látókörű.

2013. jan. 9. 21:59
 12/14 anonim ***** válasza:
A 9-es és 10-es válaszolón jót nevettem :D Kicsit be vagytok szűkülve. Főleg a kilences... Minden ember más-más természetű, mindenki a neki szimpatikusabb emberrel barátkozik. Tegyük fel, hogy ő pont az a fajta, aki nem talál olyan barátot, akivel különösebben érdemes lenne tartani a kapcsolatot. Vagy esetleg nincs rá ideje, vagy tényleg egyszerűen nem vágyik rá. De ha azt nézzük, akkor az ember párja, egyben a barátja is, szóval azt ne mondja senki, hogy nincs egyetlen egy barátja sem, hisz ott a szerelme ;)
2013. jan. 9. 22:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem.

Nekem sincs sok barátom, akikkel középsuliban nagyon jóban voltam, most máshol tanulnak, úgyhogy ritkán találkozunk, az új sulimban meg nem igazán vagyok közös nevezőn a többiekkel. Mégsem lógok állandóan a barátom nyakán, nem hisztizek, ha neki van programja, mert szeretek egyedül lenni (illetve dehogy vagyok egyedül, mert a húgaim folyton nálam lógnak).

2013. jan. 10. 12:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Páromnak nincsenek barátai és nem zavar, 7 éve lassan együtt vagyunk.
2013. jan. 10. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!