Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párotoknak nem lennének barátai?
barátnőm mesélte, hogy a pasijának nincsenek barátai és, hogy ez mennyire zavarja.
Én nem értem, hogy miért zavarja, mert én is találkoztam a pasijával és szerintem szimpatikus, jó külsejű vidám srác.
Kort és nemet is írjatok légyszíves! :)
Az is lehet, hogy nincs igénye barátokra (vagy van, csak még nem talált). Van ilyen.
Egyből ítélkezni, hogy akkor valami nem stimmel vele...Finoman szólva is szűk látókörű.
Nem.
Nekem sincs sok barátom, akikkel középsuliban nagyon jóban voltam, most máshol tanulnak, úgyhogy ritkán találkozunk, az új sulimban meg nem igazán vagyok közös nevezőn a többiekkel. Mégsem lógok állandóan a barátom nyakán, nem hisztizek, ha neki van programja, mert szeretek egyedül lenni (illetve dehogy vagyok egyedül, mert a húgaim folyton nálam lógnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!