Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sexting? Milyen sexis smsket kuldotok parotoknak?
Figyelt kérdés
en L/202012. dec. 31. 00:16
1/19 anonim válasza:
Told le a bugyidat szivi, mindjárt ott vagyok!
2/19 anonim válasza:
A nyakamon nincs annyi pattanás mint ahány orgazmusban foglak részesíteni vadhúsom:)
3/19 anonim válasza:
ez most hülyeség lesz de ki tudja kinek mi xD
{()} <======8
5/19 A kérdező kommentje:
hm.semmi jobb? :D
miert nem irod ki?
2012. dec. 31. 00:26
6/19 anonim válasza:
Kéérlek írd ki úgy vágyunk már valami nyalánkságra ezt írom a többi tróger kérdező nevében is kéérünk széépen
7/19 anonim válasza:
ilyet-
hazafelé hozz egy sört légyszíves,csók!
8/19 anonim válasza:
4. vagyok
Nem szexis....annál több! Szerintem engedd el a fantáziád és menni fog neked is..
9/19 anonim válasza:
Valami kis ízelítőt csak hogy tudjam mi a több a szexisnél
10/19 A kérdező kommentje:
magamtol nem nagyon megy...vagyis ritkan s otletet szeretnek csak meriteni
2012. dec. 31. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!