Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ilyen alkatú lányokra még azt mondjátok h duci v ez már kövérnek számít? Nincs sok esélyem a pasiknál igaz?
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 19:01
11/25 anonim válasza:
Egy kis husinak kell lennie egy nőn, nem is az a jó, ha zongorázni lehet a bordáin.
12/25 anonim válasza:
6.
Miért baj ha valakinek a csontok tetszenek???!!!!
Ez olyan mintha azt mondanád a simsonos nem motoros!
Nem kell a másik ízlését ilyen hülye hasonlatokkal becsmérelni!
Amúgy az duci vagy.
14/25 anonim válasza:
Az a telt/telt-karcsú kategória. És teljesen bejövős ;-)
16/25 anonim válasza:
Én lány vagyok mondjuk, de szerintem határeset. A te alakodat még tudod ruhával korrigálni, de szerintem jobb lenne, hogyha sportolnál. Nem kell túl vékonynak lenni, de szerintem duci vagy. Viszont SEMMIKÉPP SEM kövér!
17/25 anonim válasza:
Én erre azt mondom, hogy milói vénusz.
18/25 anonim válasza:
Kicsit duci vagy,de ilyen az alkatod.
Rengeteg pasit fogsz magadnak találni..ízlések és pofonok.
Lesznek akiknek nem fogsz tetszeni,lesznek akiknek igen.
Ne aggódj,tudsz majd válogatni :)
19/25 anonim válasza:
Szerintem diéta + sport.
Az meg, hogy nincs esélyed a pasiknál, ilyet nem jelenthetünk ki, mivel mindenkinek más jön be.
Nem összeegyeztethető a két kérdés. Az hogy valaki ducibb, az nem jelenti azt, hogy nem lehet pasija.
20/25 anonim válasza:
Nekem bejön, szívesen kezdemék vele valamit!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!