Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem találok barátnőt, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok barátnőt, de miért? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
17 éves komoly gondolkodású (legalább annak tartom magam) fiú vagyok, nem érdekel az alkohol (1 sör belefér de nem lány társaságában!), és a diszkó vagy a fesztiválok mint más fiatalokat, de attól szívesen járok ki szórakozóhelyekre, de nem leinni magam. Ha akadna egy lány nem a dugásról járna az eszem, hanem arról hogy mikor ölel át és mosolyog rám, csókol meg vagy én őt, és nem dicsekednék neki arról hogy nekem most ilyen motorom vagy olyan kocsim van meg így meg úgy behánytam tegnap este, meg milyen jót partyztam, mennyi cigit elszívtam. Nem érdekelnek a márkás ruhák, meg minden, persze azért a külső befolyásolja a kezdeményezésnél a legtöbbet. Simán elbeszélgetnék vele a világ komoly dolgairól, a társadalomról, történelemről, irodalomról, zenéről, mindenről csak NE ARRÓL AMIRŐL EZ A MAI FIATALSÁG. Nem vagyok sem szép, sem csúnya, de vékonyka. Miért nem találok 1 ilyen lányt? Nekem nem jönnek be a plázacicák, sem a rocker csajok, nekem egy átlagos leányzó kell. Ilyenek miért vannak kifogyóban manapság? Tudom kicsit zavartan írtam mert az vagyok. Össze vagyok kavarodva. Nem értem a dolgot. Nem akarok regisztrálni társkeresőre, semmi ilyesmire, ez számomra erkölcsi okokból kizárt.
2009. aug. 27. 23:23
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Igen... lejjebb fogod még adni! Én 1 társkeresőn ismertem meg a párom,már babát várunk! (tudom te még nem erre vágysz!) De ez hülyeség,hogy társkerire nem mész fel! Én kimondottan helyes nő vagyok,és mégis ott találtam rendes pasit,aki kinézetre is illik hozzám! Ha érdekel ez a társkereső oldal,írj! Szívesen megírom!
2009. aug. 28. 10:49
 22/35 anonim ***** válasza:

Igazából szerintem egy 17 éves srácnak semmi szüksége a társkereső oldalakra de hát mind1. Azért ne általánosíts ennyire:) Én is 17 vagyok és soha életemben nem voltam részeg nem cigizek meg semmi ilyesmi. Lesz*rom a divatot és meg tudnám fojtani ezt a sok kis "cukcsimukcsi szercsilávcsis" p*csát. Szóval vannak normális komoly lányok a te korodban is. Egyébként nem bántásból de picit nagyok az elvárásaid is :P Egyébként elolvastam a másik kérdést amire válaszoltál, az is megerősíti mennyire komoly vagy:)És ismételten azt tudom mondani, hidd el megtalálod majd azt a lányt akit keresel:)

23.47 voltam :)

2009. aug. 28. 14:44
 23/35 anonim ***** válasza:
Hát haver, őszintén átérzem a problémádat. Gyakorlatilag én is írhattam volna kérdést csak kicsit idősebb vagyok, de már ilyen korban is ugyanez volt a baj. Az utolsó szóig egyetértek veled, de nyugtatnálak, hogy ha esetleg Pestre kerülsz később (vagy más egyetemvárosba), ott már talán több válogatnivalód akadhat. A korodbelieket meg fölösleges kommentálni, mindketten tudjuk a problémát. 15-17 között ez olyan mint tűt keresni a szénakazalban szóval vagy próbálj idősebbel kezdeni (nem olyan ritka mint hinnéd), vagy társkereső, vagy vársz tovább (nem ajánlom mert te is tudod milyen sz@r érzés a megváltásra várni).
2009. szept. 9. 23:20
 24/35 anonim ***** válasza:
Biztosan fogsz te is barátnőt találni, csak talán kicsit később. Érettebb vagy, mint a korodbeliek. Vannak hozzád hasonló beállítottságú tizenéves lányok is, de ritka az ilyesmi manapság szerintem. A véletlen bármikor az utadba sodorhat egy ilyen lányt. Én viszont inkább azt gyanítom, hogy az egyetemen/ főiskolán lesz majd komolyabb barátnőd, aki hozzád való. Ott rengeteg lehetőség van ismerkedni, akár csoporttársakkal is. Az egyetemen szerintem már korodbeli komolyabb lánnyal is össze fogsz akadni, nem feltétlen csak idősebbel. Ém is hasonló ciőpben jártam, mint te, és el is voltam keseredve rendesen. Aztán az egyetemen kinyílt a világ:). Ott már nem voltam kirívóan érett, vagy komoly, mert a csoporttársaim nagy része is hozzám hasonló. Hidd el nekem, 1-2 év múlva, ha elkerülsz valahová tovább tanulni, sok szép élményben lesz még részed. Sok új, igazi barátságot lehet kötni, és megtalálhatod a párodat is. Minden szépet neked a jövőre. L/21
2009. szept. 9. 23:30
 25/35 anonim ***** válasza:
37%
szerintem nincs önbizalmad és félsz az emberektől.
2009. szept. 10. 00:38
 26/35 anonim ***** válasza:

Huhh, nem is tudom hol kezdjem.

Először is király hogy normálisan gondolkodsz, tényleg jó ilyet látni mert ritka dolog,

DE a ló másik oldala sem lesz jó neked ha nyeregbe akarsz kerülni. Nem volt könnyű eldönteni hogy egy nő vagy egy öregember írta a kérdést, márpedig egyik sem jó annak aki férfit szeretne.

Neked talán nem a dugáson jár az eszed, de hidd el hogy dugni az okos lányok is szeretnek. Azt értékelik ha nem mindig azon jár az eszed, de azt nem hogyha soha.

"...de nem lány társaságában!" Mármint alkoholt.. Ismét csak azt tudom mondani, hogy a ló egyik oldala sem jobb. Oké hogy a lányok nem szeretnének hazatámogatni, és te sem akarsz az ölükbe hányni, de komolyan elzárod az esélyét is annak hogy meghívd egy italra?

Végül is a világtörténelem becsajozásainak csak mintegy 99 százalékában szerepelt ez a mozzanat.

"Nem vagyok sem szép, sem csúnya, de vékonyka" ha egy férfi egy fokkal szebb az ördögnél az már lehet jóvágású, mondaná öreganyám, de vazze...gyúrjál! Persze megint csak a ló, nem kell kétpofára kokszolni (egyre sem) de gondolom attól hogy fontosabb az értelme mint a külseje, attól még nem árt ha a hölgy is ad magára, ennyit te is minimum tegyél meg.

Olyan helyekre jársz ahová a lányok szeretnek járni? Nem lehet hogy te nem ezeket a lányokat keresed? Járj olyan helyre ahova TE szeretsz, azokkal a lányokkal akikkel ott találkozol sokkal több közös témátok lesz. (Egy minimum) Még ha kevesebben vannak akkor is jobban jársz.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Kezdésnek remélem megteszi. Te komoly, értelmes lányt keresel. A komoly, értelmes lányok meg gyakorlatilag szinte téged. Kicsit hass oda hogy könnyebben megtaláljanak, és nagyon rossz vége nem lehet a sztorinak.

Sok sikert! (28/f)

2009. szept. 10. 04:07
 27/35 anonim ***** válasza:

"Simán elbeszélgetnék vele a világ komoly dolgairól, a társadalomról, történelemről, irodalomról, zenéről, mindenről"

Mire irányul a kérdés? Történelemről vagy zenéről akarsz beszélgetni a lányokkal, vagy barátnőt keresel?

Ha udvarolsz, akkor a beszélgetések témája személyes. A történelem, közgazdaságtan, részecskefizika stb. személytelen dolgok. A kapcsolat része a csevegés is, a nem komoly, személyes, intim beszélgetés, hanem felületes csevej. Ez akár szólhat a makroökonómiáról is, tekintettel arra, hogy ennek a témája szinte mindegy. De az igazi beszélgetés, ami ténylegesen előreviszi a kapcsolatot, személyes.

"Nekem nem jönnek be a plázacicák, sem a rocker csajok, nekem egy átlagos leányzó kell. Ilyenek miért vannak kifogyóban manapság?"

Nincsenek kifogyóban, csak nehezebben elérhetők. Egyébként lehet, hogy nem jönnek be a plázacicák ér rockerek (szerintem ösztönösen még bejönnének, csak elvből vagy félelemből nem velük kezdesz), de velük könnyebb dűlőre jutni. Szóval nehéz célokat állítasz magadnak. Ráadásul nem tudod, hogy mit akarnak a "visszafogott, szolid" nők. Elárulom: kb. ugyanazok a vágyaik, mint a rockereknek és plázacicáknak. Ugyanúgy a macho vonzza őket, legfeljebb (esetleg, vagy nem) intelligensebb kiadásban. Szürke nők nem szürke férfiak után vágyakoznak, pontosan úgy, ahogy a csúnya férfiak sem csúnya nők után.

"Ha akadna egy lány nem a dugásról járna az eszem, hanem arról hogy mikor ölel át és mosolyog rám, csókol meg vagy én őt"

Nőnyelvre fordítva: cuki kisfiú, akinek pótanyuka kell :))

Lehet, hogy egyelőre hiányzik neked az az élmény, ami férfivá alakít. Mondjuk egyszer belebotlasz egy igazán jó nőbe. Még csak 17 éves vagy. Kár aggódnod, még minden előtted van (annak ellenére, hogy én is voltam 17 éves, tudom, hogy ilyenkor az ember néha milyen öregnek és mindenen túl lévőnek bírja érezni magát).

Azt se felejtsd el, hogy a "komolyság" nem zár ki semmit. Önmagában csak a komolyság unalmas. Az unalom az, ami a legjobban riasztja a nőket 25-30 éves kor alatt. Leírásod alapján egyoldalú vagy. Mi lenne, ha miközben 'komoly' vagy, aközben lenne egy másik, lazább oldalad is? Vagy ha annyira irtózol minden "léhaságtól", akkor legalább máshogy legyél izgalmasabb, pl. vívj vagy űzz küzdősportot, mássz sziklákat, mittudomén.

2009. szept. 10. 07:03
 28/35 anonim ***** válasza:

szerintem túl sok elvárásod van ,ha egy picit alábbhagynád őket és odamennél egy két lányhoz máris akadna barátnő.A mai világban valószínű ,hogy több plázacica van de lehet találni a normálisabb fajtából csak lehet pont azok nem járnak olyan helyekre,ezért kellene minél több helyre járj és több embert ismerj meg,és majd megtalálod a nekedvalót.

19/L

2009. szept. 10. 08:55
 29/35 anonim ***** válasza:
27 vagyok, és az unalom taszít! :) Én hasonló véleménnyel vagyok a férfiakról :) Csinos vagyok, vannak is akik udvarolnának, de.... Komolyan gondolkozok, hívő katolikus vagyok, diplomáztam, és az egyetemen is kirívóan komoly voltam... De mégis igénylem a szórakozást (értékes szórakozást) a humort, és értelmes beszélgetéseket, mégis kell, egy kis bolondság, mert volt olyna párom, aki semmi másról nem tudott beszélni mint csak(!)komoly dolgokról. Megölt az unalom, elment még az élettől is a kedvem, aztán ki akartam törni mindenáron abbóla kapcsolatból, pedig egy pici humorral működhetett volna... társkeresőt is próbáltam, nem jött be! Te 17 vagy, és fiú vagy! Nem tudom hova sietteted az időt. Én siettettem, aztán 21 évesen voltam "kamasz" nem biztos, hogy jó úton jársz, persze mindenki a saját hibáján tanul, de aki okos az más hibáján is tud :) Szóval megoldást ne mástól várj! Én azt hiszem most lettem "normális" de hidd el kell, hogy egy kicsit bolond is legyél. Egy vicces fiút minden lány szeret. És ha még ért az irodalomhoz, és politikához, és makrogazdasághoz :) az kész főnyeremény!:) Szóval saját tapasztalat: legyél vidám, és nevetess meg lányokat. Az okos lányok tudják ám azt, hogy egy jól működő kapcsolathoz elengedhetetlen a humor!!! Lehet okos vicceket is mesélni, vagy csak pusztán vidáman mesélni arról, hogy mit csináltál egy nyaraláson stb... Érdekes, hogy én mindig olyan pasikat fogok ki a kinek tapló viccei vannak... Hát ez van :) Egy kis kitartás, és szilárd értékrend, és ha valaki belefér, akkor jöhet, ha kilóg akkor pá. Ez van. Előbb utóbb össze kell hogy jöjjön. Én sem így képzeltem az életemet, de hiszem, hogy okkal történnek a dolgok, és minden rossznak megvan a maga értelme. Kell lehet ahhoz, hogy felismerd azt akit neked teremtettek! Ezért legyél nyitott, vicces és okos. Ez a kombináció tökéletes! Csak legyél vidám. Nem kell vicceket magolnod, csak sok mosoly, és máris jobb lesz a kedved, nem leszel olyan savanyú uborka... már bocsánat. Mert a jókedv jókedvet szül, és ha valaki jól érzi magát a társaságodban az már fél győzelem. És nagyon jól teszed, ha tiszteled a nőket, sokan nem teszik, azoknak én személy szerint azonnal ajtót mutatok! De legyen egy kis humorod, legyél vicces, és ne savanyú uborka... Sok sikert :)
2009. szept. 10. 09:35
 30/35 anonim ***** válasza:
Legelső válaszolónak: nem olyan biztos hogy alá adja, én is ilyen voltam 17 évesen és még most is... pedig nem 1-2 év telt el!
2009. szept. 10. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!