Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok barátnőt, de miért? (Bővebben lent. )

Igazából szerintem egy 17 éves srácnak semmi szüksége a társkereső oldalakra de hát mind1. Azért ne általánosíts ennyire:) Én is 17 vagyok és soha életemben nem voltam részeg nem cigizek meg semmi ilyesmi. Lesz*rom a divatot és meg tudnám fojtani ezt a sok kis "cukcsimukcsi szercsilávcsis" p*csát. Szóval vannak normális komoly lányok a te korodban is. Egyébként nem bántásból de picit nagyok az elvárásaid is :P Egyébként elolvastam a másik kérdést amire válaszoltál, az is megerősíti mennyire komoly vagy:)És ismételten azt tudom mondani, hidd el megtalálod majd azt a lányt akit keresel:)
23.47 voltam :)

Huhh, nem is tudom hol kezdjem.
Először is király hogy normálisan gondolkodsz, tényleg jó ilyet látni mert ritka dolog,
DE a ló másik oldala sem lesz jó neked ha nyeregbe akarsz kerülni. Nem volt könnyű eldönteni hogy egy nő vagy egy öregember írta a kérdést, márpedig egyik sem jó annak aki férfit szeretne.
Neked talán nem a dugáson jár az eszed, de hidd el hogy dugni az okos lányok is szeretnek. Azt értékelik ha nem mindig azon jár az eszed, de azt nem hogyha soha.
"...de nem lány társaságában!" Mármint alkoholt.. Ismét csak azt tudom mondani, hogy a ló egyik oldala sem jobb. Oké hogy a lányok nem szeretnének hazatámogatni, és te sem akarsz az ölükbe hányni, de komolyan elzárod az esélyét is annak hogy meghívd egy italra?
Végül is a világtörténelem becsajozásainak csak mintegy 99 százalékában szerepelt ez a mozzanat.
"Nem vagyok sem szép, sem csúnya, de vékonyka" ha egy férfi egy fokkal szebb az ördögnél az már lehet jóvágású, mondaná öreganyám, de vazze...gyúrjál! Persze megint csak a ló, nem kell kétpofára kokszolni (egyre sem) de gondolom attól hogy fontosabb az értelme mint a külseje, attól még nem árt ha a hölgy is ad magára, ennyit te is minimum tegyél meg.
Olyan helyekre jársz ahová a lányok szeretnek járni? Nem lehet hogy te nem ezeket a lányokat keresed? Járj olyan helyre ahova TE szeretsz, azokkal a lányokkal akikkel ott találkozol sokkal több közös témátok lesz. (Egy minimum) Még ha kevesebben vannak akkor is jobban jársz.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Kezdésnek remélem megteszi. Te komoly, értelmes lányt keresel. A komoly, értelmes lányok meg gyakorlatilag szinte téged. Kicsit hass oda hogy könnyebben megtaláljanak, és nagyon rossz vége nem lehet a sztorinak.
Sok sikert! (28/f)

"Simán elbeszélgetnék vele a világ komoly dolgairól, a társadalomról, történelemről, irodalomról, zenéről, mindenről"
Mire irányul a kérdés? Történelemről vagy zenéről akarsz beszélgetni a lányokkal, vagy barátnőt keresel?
Ha udvarolsz, akkor a beszélgetések témája személyes. A történelem, közgazdaságtan, részecskefizika stb. személytelen dolgok. A kapcsolat része a csevegés is, a nem komoly, személyes, intim beszélgetés, hanem felületes csevej. Ez akár szólhat a makroökonómiáról is, tekintettel arra, hogy ennek a témája szinte mindegy. De az igazi beszélgetés, ami ténylegesen előreviszi a kapcsolatot, személyes.
"Nekem nem jönnek be a plázacicák, sem a rocker csajok, nekem egy átlagos leányzó kell. Ilyenek miért vannak kifogyóban manapság?"
Nincsenek kifogyóban, csak nehezebben elérhetők. Egyébként lehet, hogy nem jönnek be a plázacicák ér rockerek (szerintem ösztönösen még bejönnének, csak elvből vagy félelemből nem velük kezdesz), de velük könnyebb dűlőre jutni. Szóval nehéz célokat állítasz magadnak. Ráadásul nem tudod, hogy mit akarnak a "visszafogott, szolid" nők. Elárulom: kb. ugyanazok a vágyaik, mint a rockereknek és plázacicáknak. Ugyanúgy a macho vonzza őket, legfeljebb (esetleg, vagy nem) intelligensebb kiadásban. Szürke nők nem szürke férfiak után vágyakoznak, pontosan úgy, ahogy a csúnya férfiak sem csúnya nők után.
"Ha akadna egy lány nem a dugásról járna az eszem, hanem arról hogy mikor ölel át és mosolyog rám, csókol meg vagy én őt"
Nőnyelvre fordítva: cuki kisfiú, akinek pótanyuka kell :))
Lehet, hogy egyelőre hiányzik neked az az élmény, ami férfivá alakít. Mondjuk egyszer belebotlasz egy igazán jó nőbe. Még csak 17 éves vagy. Kár aggódnod, még minden előtted van (annak ellenére, hogy én is voltam 17 éves, tudom, hogy ilyenkor az ember néha milyen öregnek és mindenen túl lévőnek bírja érezni magát).
Azt se felejtsd el, hogy a "komolyság" nem zár ki semmit. Önmagában csak a komolyság unalmas. Az unalom az, ami a legjobban riasztja a nőket 25-30 éves kor alatt. Leírásod alapján egyoldalú vagy. Mi lenne, ha miközben 'komoly' vagy, aközben lenne egy másik, lazább oldalad is? Vagy ha annyira irtózol minden "léhaságtól", akkor legalább máshogy legyél izgalmasabb, pl. vívj vagy űzz küzdősportot, mássz sziklákat, mittudomén.

szerintem túl sok elvárásod van ,ha egy picit alábbhagynád őket és odamennél egy két lányhoz máris akadna barátnő.A mai világban valószínű ,hogy több plázacica van de lehet találni a normálisabb fajtából csak lehet pont azok nem járnak olyan helyekre,ezért kellene minél több helyre járj és több embert ismerj meg,és majd megtalálod a nekedvalót.
19/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!