Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem találok barátnőt, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok barátnőt, de miért? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
17 éves komoly gondolkodású (legalább annak tartom magam) fiú vagyok, nem érdekel az alkohol (1 sör belefér de nem lány társaságában!), és a diszkó vagy a fesztiválok mint más fiatalokat, de attól szívesen járok ki szórakozóhelyekre, de nem leinni magam. Ha akadna egy lány nem a dugásról járna az eszem, hanem arról hogy mikor ölel át és mosolyog rám, csókol meg vagy én őt, és nem dicsekednék neki arról hogy nekem most ilyen motorom vagy olyan kocsim van meg így meg úgy behánytam tegnap este, meg milyen jót partyztam, mennyi cigit elszívtam. Nem érdekelnek a márkás ruhák, meg minden, persze azért a külső befolyásolja a kezdeményezésnél a legtöbbet. Simán elbeszélgetnék vele a világ komoly dolgairól, a társadalomról, történelemről, irodalomról, zenéről, mindenről csak NE ARRÓL AMIRŐL EZ A MAI FIATALSÁG. Nem vagyok sem szép, sem csúnya, de vékonyka. Miért nem találok 1 ilyen lányt? Nekem nem jönnek be a plázacicák, sem a rocker csajok, nekem egy átlagos leányzó kell. Ilyenek miért vannak kifogyóban manapság? Tudom kicsit zavartan írtam mert az vagyok. Össze vagyok kavarodva. Nem értem a dolgot. Nem akarok regisztrálni társkeresőre, semmi ilyesmire, ez számomra erkölcsi okokból kizárt.
2009. aug. 27. 23:23
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
43%

a világ komoly dolgairól, a társadalomról, történelemről...

bleee

mit akarsz öreg, 17 évesen ilyesmikkel... bulizz.

2009. aug. 27. 23:55
 12/35 anonim ***** válasza:
62%
Élni mikor szeretnél?Komolyan.Nem csesztetésből.Szerintem a korodbeli lányok inkább szórakoznak és nem komolykodnak.
2009. aug. 27. 23:58
 13/35 anonim ***** válasza:

hm..En szerettem volna magamnak akkoriban egy ilyen fiut,

az a gyanum,hogy neked az elso komolyabb baratnod nalad par evvel idosebb lesz.

Koraerett vagy,ez mind dicseretes es egyaltalan nem megvetni valo dolog.

DE szerintem a tarskeresot probald meg.vannak meg hozzad hasonloan gondolkodo lanyok,ok sem talalnak tarsat maghuknak.jomagam is az vagyok,tarskeresozom.Igaz,csalodtam is,meg volt reszem kellemes tarsasagban is.Add meg az eselyt magadnak.Sok sikert!

2009. aug. 27. 23:59
 14/35 A kérdező kommentje:
a legkomolyabb kapcsolatom egy tőlem pár évvel idősebb lánnyal volt, de a távolság és a korkülönbség is közrejátszott abban, hogy elváltak útjaink.
2009. aug. 28. 00:02
 15/35 anonim ***** válasza:

öhm..szerintem biztos hogy találni fogsz egy lányt^^ vagyis..én 15vaok,de pl. a discos fiúkat egyáltalán nem szeretem,se a discokakat meg stb..>.< és (remélhetőlegXD) nem csak én vaok így ezzel^^ szal tessék próbálkozniii^^

15L^^

2009. aug. 28. 00:03
 16/35 A kérdező kommentje:
jó, de az összes érett lány idősebb, és én is tudom nekik furcsa lenne velem emiatt, és lehet hogy a barátaik meg basztatnák érte...
2009. aug. 28. 00:20
 17/35 anonim ***** válasza:

Csak hogy tudd, én valamilyen szinten megértelek.

Szerintem sok ilyen lány rohangál a világban, akiknek pont ugyanez a problémája. : )

2009. aug. 28. 00:23
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Te öregem, komolyan mjdnem mintha magamat hallottam volna azzal a különbséggel hogy éen nem ilyen kapcsolatba nem passzoló bárgyú hülyeségekről akarok trécselni egy csajjal, jóhogynem mindjárt az aktuálpolitikáról meg a makrogazdaságról nem akarsz értekezni vele! Ez nem megy egyrézt mert fingjuk sincs a korodbeli csajoknak az ilyesmiről, másrészt ha van is asszem megilyednének ha ilyenre terelődne a téma egy randin.

Én komolyan megértelek, olyasmit vélek kiolvasni a problémádból, hogy te viszolyogsz a primitív és tájékozatlan alakoktól, szóval jó ha észben is társ tud lenni a másik mert mindketten hamar kiábrándulunk belőle ha nem képes felnőni hozzánk. De ami gáz veled hogy te ilyen depressziós melankólikus alkat vagy aki magába fordul, és nincs egy csepp humora se, néha azért kell ökörködni is a másikkal mert azt hiszi hogy képtelen vagy a közvetlen érzelmekre vagy legalábbi s valami nem stimmel ott fent nálad.

2009. aug. 28. 02:48
 19/35 A kérdező kommentje:
alapbol semmirol sincs fingjuk az alkohol a cigi es a gumi arain kivul. jajj meg "huh csajok mien felso vettem^^ cukcsi???"
2009. aug. 28. 07:38
 20/35 anonim ***** válasza:

Mondom, ez azért van mert eddig a tipikus hülyelotyó kategóriájú csajokkal jöttél össze vagy olyan helyen mozogsz ahol ezek vannak többségben.

Menj be egy eygetemi könyvtárba ahol sok jó nő mozog ott is lesznek 18-20 évesek, bár ebből a korosztályból azok akiknek helyén az esze már elkötelezték magukat valaki mellett, de lehet hogy akad aki nem. Esetleg ott szóba állhatsz valakivel, bár ott nehéz így külsősként közös témát találni.

2009. aug. 28. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!