Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok barátnőt, de miért? (Bővebben lent. )

a világ komoly dolgairól, a társadalomról, történelemről...
bleee
mit akarsz öreg, 17 évesen ilyesmikkel... bulizz.

hm..En szerettem volna magamnak akkoriban egy ilyen fiut,
az a gyanum,hogy neked az elso komolyabb baratnod nalad par evvel idosebb lesz.
Koraerett vagy,ez mind dicseretes es egyaltalan nem megvetni valo dolog.
DE szerintem a tarskeresot probald meg.vannak meg hozzad hasonloan gondolkodo lanyok,ok sem talalnak tarsat maghuknak.jomagam is az vagyok,tarskeresozom.Igaz,csalodtam is,meg volt reszem kellemes tarsasagban is.Add meg az eselyt magadnak.Sok sikert!

öhm..szerintem biztos hogy találni fogsz egy lányt^^ vagyis..én 15vaok,de pl. a discos fiúkat egyáltalán nem szeretem,se a discokakat meg stb..>.< és (remélhetőlegXD) nem csak én vaok így ezzel^^ szal tessék próbálkozniii^^
15L^^

Csak hogy tudd, én valamilyen szinten megértelek.
Szerintem sok ilyen lány rohangál a világban, akiknek pont ugyanez a problémája. : )

Te öregem, komolyan mjdnem mintha magamat hallottam volna azzal a különbséggel hogy éen nem ilyen kapcsolatba nem passzoló bárgyú hülyeségekről akarok trécselni egy csajjal, jóhogynem mindjárt az aktuálpolitikáról meg a makrogazdaságról nem akarsz értekezni vele! Ez nem megy egyrézt mert fingjuk sincs a korodbeli csajoknak az ilyesmiről, másrészt ha van is asszem megilyednének ha ilyenre terelődne a téma egy randin.
Én komolyan megértelek, olyasmit vélek kiolvasni a problémádból, hogy te viszolyogsz a primitív és tájékozatlan alakoktól, szóval jó ha észben is társ tud lenni a másik mert mindketten hamar kiábrándulunk belőle ha nem képes felnőni hozzánk. De ami gáz veled hogy te ilyen depressziós melankólikus alkat vagy aki magába fordul, és nincs egy csepp humora se, néha azért kell ökörködni is a másikkal mert azt hiszi hogy képtelen vagy a közvetlen érzelmekre vagy legalábbi s valami nem stimmel ott fent nálad.

Mondom, ez azért van mert eddig a tipikus hülyelotyó kategóriájú csajokkal jöttél össze vagy olyan helyen mozogsz ahol ezek vannak többségben.
Menj be egy eygetemi könyvtárba ahol sok jó nő mozog ott is lesznek 18-20 évesek, bár ebből a korosztályból azok akiknek helyén az esze már elkötelezték magukat valaki mellett, de lehet hogy akad aki nem. Esetleg ott szóba állhatsz valakivel, bár ott nehéz így külsősként közös témát találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!