Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjam a "hódolóim"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a "hódolóim" tudtára, hogy nem akarok semmit tőlük, úgy, hogy ne tiporjak a lelkükbe?

Figyelt kérdés

Nem dicsekedésből írom, de van pár férfi, aki többet akar tőlem. Kedves vagyok mindig mindenkivel, de ezt ők félreértik, azt hiszik, azért mert én is akarok tőlük valamit, holott az alaptermészetem ilyen barátságos, mindenkivel kijövök.

Szóval jófej vagyok mindenkivel, annyira nem csúnya és nem is buta, emiatt úgy állnak hozzám, hogy nálam nyert ügyük van.

Jelenleg jól érzem magam egyedül, és igazából nincs is köztük olyan, akit pasiként elfogadnék magam mellett.

Tudom, hogy a "legyünk csak barátok" duma nagyon lelombozó a férfiaknak, de akkor hogy mondjam meg úgy, hogy ne bántsam meg őket? (mert én óvom mások lelkét :P)

2013. jan. 8. 22:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Így: "Szia, én nem szeretnék tőled semmit, légy szíves értsd meg, és ne keress többet. Köszi." Mellőzd viszont a "Maradjunk barátok."-at.

Én nem sértődnék meg. Ha megsértődik, az az ő baja.

27/F

2013. jan. 9. 08:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

ha óvni akarod a lelküket akkor légy őszinte! ne adj félreérthető választ! ne csinálj olyat, hogy elhív egy srác randira amire te azt mondnod, hogy neked most nem jó, mert még korai lenne az exed után (aki téged dobott és nem mellékesen egy utolsó féreg), közben pedig keresed a másik társaságát és kedves vagy vele.

ha biztosra akarsz menni és valóban érdekel, hogy mit érez egy fiú akkor megmondod neki (amikor elhív vagy próbálkozik), hogy "sem most sem később" nem szeretnél tőle semmit, kár próbálkozni! szóval az éppen most nem jó, vagy a most nem érek rá mert festés van nálunk és a nagyinál lakom, de majd később beszélünk (de valójában jól elkerüllek, hogy véletlen se beszéljünk) az nem épp korrekt eljárás. lehet, hogy sokan akartok jót kedves lányok, de az biztos, hogy fogalmatok sincs, hogy kellene kezelni a szépség ezen oldalát...

25F

2013. jan. 9. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!