Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a "hódolóim" tudtára, hogy nem akarok semmit tőlük, úgy, hogy ne tiporjak a lelkükbe?
Figyelt kérdés
Nem dicsekedésből írom, de van pár férfi, aki többet akar tőlem. Kedves vagyok mindig mindenkivel, de ezt ők félreértik, azt hiszik, azért mert én is akarok tőlük valamit, holott az alaptermészetem ilyen barátságos, mindenkivel kijövök.
Szóval jófej vagyok mindenkivel, annyira nem csúnya és nem is buta, emiatt úgy állnak hozzám, hogy nálam nyert ügyük van.
Jelenleg jól érzem magam egyedül, és igazából nincs is köztük olyan, akit pasiként elfogadnék magam mellett.
Tudom, hogy a "legyünk csak barátok" duma nagyon lelombozó a férfiaknak, de akkor hogy mondjam meg úgy, hogy ne bántsam meg őket? (mert én óvom mások lelkét :P)
2013. jan. 8. 22:43
1/12 anonim válasza:
mondd meg őszintén, hogy nézd nem vagy az esetem, nem szeretnék veled járni
2/12 anonim válasza:
Ez nekem is problémám, hasonlítunk kérdező. Nem értem, hogy miért gondolják a férfiak mindjárt, hogy szeretnénk valamit, ha csak normálisan viselkedünk?
3/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez rejtély. Nem lehet mindenki bunkó paraszt.
2013. jan. 8. 22:54
4/12 anonim válasza:
Nem akarsz kapcsolatot, sajnálod, ha félreértettek, ilyesmi szerintem jó lesz.
5/12 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Azzal tudod megóvni a lelküket ha megmondod nekik hogy ne haragudjanak de te nem akarsz most kapcsolatot. Szórakozásból meg nem jársz senkivel. Ha nem mondod meg nekik reménykednek amivel csak rosszat teszel.
6/12 anonim válasza:
Vagy hazudd azt, hogy van pasid. Hátha ők is azt hiszik, hogy csak ebben az esetben van jogod nemet mondani :/
7/12 anonim válasza:
Úgyis lesz olyan, aki megsértődik. Mert a pasik ilyenek. Nem lehetsz mindig tökéletes. Megmondod nekik, hogy nem. Vagy elfogadják normálisan, vagy pedig elkezdenek téged okolni. Pedig nem csináltál semmit. A nem akarok kapcsolatot meg hülyeség, a lényege úgyis az: nem akarok kapcsolatot VELED.
8/12 anonim válasza:
2# elárulok 1 titkot: ha nem akarnának semmit, akkor le sem sz@rnának
9/12 Daemia válasza:
Mit szóltok pl. a "rendes vagy, de nem egymást keressük" szöveghez?
10/12 anonim válasza:
akkor leszel igazán bunkó ha nem mondasz semmit és áltatod őket :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!