Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek tetszik?
Figyelt kérdés
Ha egy lanynak hat egy nagyobb segge van?attol szerintetek nem annyira szep?(kort is irjatok)2013. jan. 8. 07:27
1/21 -=Koldus=- válasza:
Attól függ mekkora az a "segg". Kép?
2/21 anonim válasza:
A nagyobb relatív fogalom. Mihez képest nagyobb és mennyivel?
3/21 anonim válasza:
Én ki nem állhatom a nagy segget, csak a kicsi, feszes, sportos fenekű lányok jönnek be.
4/21 Dogmatix91 válasza:
Én szeretem ha kicsit nagyobb a fenék, de csak akkor, ha feszes és kerek. Pl ilyen:
5/21 anonim válasza:
Nekem meg kifejezetten tetszik a nagypiicsájú lányok. Keskeny darázsderékkal, formás testtel ha egy kissé farnehéz,az azért nagyon tuti tud lenni. LEgyen neki jó kerek, széles feneke, csak az a lényeg,hogy feszes legyen valamelyest, úgyértem tehát,h ne legyen cellulitiszes. Amíg nem cellulitiszes,addig lehet a feneke bármekkora, bejön.
6/21 anonim válasza:
Jajjj!!! Számomra ez (# 4/5) már rettenetesen nagy, hozzáérni sem bírnék. De hát ízlések és pofonok...
7/21 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van az a fenék amit Dogmatix91 belinkelt.
8/21 anonim válasza:
Hát... Inkább olyan karikatúra jellegű, mint amilyen Nicki Minaj feneke. Szerintem "gáz"...
9/21 anonim válasza:
De tudod te mi lesz az ilyenből 10-15 év múlva?Azt is vedd számításba!
10/21 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy összekötnéd-e az életed egy ilyen csajjal. Jelen pillanatban tetszene egy ilyen fenekű nő. Egyébként meg egy kis fenékből is lehet nagy, hájas, lógó segget csinálni 10-15 év alatt, ha elhagyja magát az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!