Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképp mi az a szerelem? Honnan tudom hogy szerelmes vagyok?
Van olyan fiú aki szóba jöhet de nem vagyok biztos benne. (a lepkéktől és hasonlóktól kérlek kíméljetek, én is olvastam már 100 ilyen könyvet, igazi tapasztalatot osszatok meg ha lehet)
14/L
Ez a szóba jöhet dolog teljesenmás. Az ember nem mindenkibe szerelmes aki szóba jöhet.
Azt meg majd érzed ha szerelmes leszel.
amikor szerelmes vagy, szinte teljesen megváltozol, nem tudsz koncentrálni dolgokra, és nem figyelsz semmire sem, csak a kiszemelted lebeg előtted, csak rajta jár az agyad.. igaz ez nem általános dolog, de ez az én tapasztalatom.
15/f
Nálam a szerelem- Folyamatos nyomás a tüdőmben, ha hiányzik, reggel arra ébredek, hogy a nevét suttogom, a neve indig rá van írva a kezemre, meg mindenhova..
mióta szerelmes lettem, 4,7-ről 4,1 lett az átlagom.
mindent cikinek tartok a közelében, sosem eszek ha ottvan, mert azt hiszem idiótán nézek ki, este direkt azért nem alszok, hogy még egyszer utoljára elképzeljek róla valamit. Ha neki bármi rossz, én elkezdek könnyezni, ha ő boldog, én is az vagyok. Sosem tudnék rá mérges lenni semmiért sem. Ha rá gondolok, összeszorul a gyomrom és be kell csuknom a szememet, annyira "kiráz a meleg" Nekem ezt jelenti a szerelem:) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!