Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmi vallomáshoz kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi vallomáshoz kéne szerelmes MAGYAR ROCK szám, tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
A Road:Nem kell más~on kívül. előre is köszönöm. :)

2012. dec. 29. 19:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Muszáj magyar?!

Tudnék egy nagyon jót.. :/

2012. dec. 29. 19:19
 2/25 A kérdező kommentje:
Hát, jobb lenne az, de mást is írhatsz.
2012. dec. 29. 19:22
 3/25 anonim ***** válasza:

Hát nemtom' ez konkrétan vallomáshoz mennyire jó, de majd te eldöntöd.

http://www.youtube.com/watch?v=M0cXyVaK0LA

4/25 anonim ***** válasza:

Karpatia szeretlek:D

A tobbi szamukkal ellentetben eben nem magyarkodnak, 6gyh jo a szam

Ha visszqhoditasrol van szo akk TCS fold es eg

5/25 anonim ***** válasza:
2012. dec. 29. 19:26
 6/25 anonim ***** válasza:
Muszáj magyar???
2012. dec. 29. 19:32
 7/25 anonim ***** válasza:
2012. dec. 29. 19:40
 8/25 Rainbowinthedark ***** válasza:
Keress OSSian-t
2012. dec. 29. 19:44
 9/25 A kérdező kommentje:
Írom, hogy jobb lenne a magyar, de ha tudsz valami nagyon nagyon jo más nyelvűt, legyen... Igazából még soha nem beszéltünk élőben, csak ha talizunk rám mosolyog, szemeztünk, meg egyszer ráírtam fb~n. És a társ a bajban az csakis azért nem jó, MERT ÉN VAGYOK A LÁNY. De én nagyon nagyon beleszerettem azokba a csillogó. barna szemeibe :). És komolyan minden vágyam az, hogy megismerjem, mert elég sokat tudok róla (a barátnőm az unokatesója) és nagyon sok közös van bennünk. Amúgy köszönöm az eddigieket, DE: nem akarlek ezzel senkit megbántani, de ezek még nem az igaziak (tudom, hogy Ti nem is tudhassátok, gogy melyik a legjobb.) De mindet nagyon szépen köszönöm még 1x.
2012. dec. 29. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!