Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmi vallomáshoz kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi vallomáshoz kéne szerelmes MAGYAR ROCK szám, tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
A Road:Nem kell más~on kívül. előre is köszönöm. :)

2012. dec. 29. 19:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

utsó, a nem kell más ki volt írva, hogy ne, a still loving you meg arról szól, hogy a csaj köcsög volt és kidobta a pasit, az pasi szenved:D nem igazán ideillik

Kérdező!

ha lány vagy, nemtudom mit akarsz vele, szerintem ne kezdj itt hollywoodi jelenetekbe, mert azok csak a filmekben jönnek be:D

éppen ezért talán a leginkább helyzethez illő ez lenne:

http://www.youtube.com/watch?v=1A1bJKg0B5E

akár könnyen megtanulható, ha játszol gitáron vagy zongorán (vagy cimbalmon, vagy vonóson...):D

én eljátszottam barátnőmnek, nagyon elérzékenyült:):D

2012. dec. 29. 20:27
 12/25 Solarian ***** válasza:

Hát nemtom, ez kicsit melódikus.

http://www.youtube.com/watch?v=147qI3UeyXI

2012. dec. 29. 22:49
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Nem akarok hollywoodi jeleneteket :D
2012. dec. 30. 10:20
 14/25 ktk312 ***** válasza:
100%

Ha elég intelligens az illető akkor: TCS-Lopott könyvek(érdemes meghallgatni)

ha nem akkor Hatóságilag Tilos-Szerelmes punk dala

Ezt is érdemes :D

Ugyan arról a szenvedélyről szól mind a 2 :P

2013. jan. 1. 23:32
 15/25 A kérdező kommentje:
Igaziból én is és ő is rocker. Szóval ismerem ezeket majdnem mind, szóval pl. a lopott könyveket rongyosra hallgattam. A véleményetekre voltam kíváncsi, hogy szerintetek. Köszi!
2013. jan. 2. 10:42
 16/25 anonim ***** válasza:

na, a lopott könyvek egyáltalán nem ide való:O

az a szám szenvedésről és végzetről szól, nem szerelemről

szúrok aztán magammal végzek..

2013. jan. 2. 12:45
 17/25 ktk312 ***** válasza:
Pontosan, az önzésről szól, annyira szereti, hogy nem akarja más karjaiban látni, így inkább megöli ő maga :D
2013. jan. 2. 16:12
 18/25 anonim ***** válasza:

azért az első része túlzás

én leginkább az Ohiohoz hasonlítanám:D

2013. jan. 2. 16:45
 19/25 A kérdező kommentje:
Hát igen, az önzőségről szól, de ebből követketzetve a szerelemről is. És ezt nem lehet felhasználni a szerelem valláshoz, mert ez olyan szomorú , nem is, hogy szomorú, hanem olyan nemodavaló...Mer hát ez tényleg árról szól, hogy ha enyém nem lehetsz, másé sem leszel, de addig foglak szeretni amíg meg nem ölöm mind2őnket. “Szúrok aztán magammal végzek. Tudom, hogy hagynád, én addig szeretnélek...“
2013. jan. 3. 10:37
 20/25 anonim ***** válasza:
2013. jan. 4. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!