Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Férfi-Nőt, anyagi támogatásér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Férfi-Nőt, anyagi támogatásért! " Van köztetek olyan, akinek volt már része ilyesmiben?

Figyelt kérdés
Érdekelnének a tapasztalataitok.. Vajon működőképesek az ilyen viszonyok? Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék, nem minősítést!
2013. jan. 7. 19:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Akkor ússz rá a bejárónénire:-)

Hol a gond?

2013. jan. 10. 19:11
 22/28 anonim ***** válasza:

Bocs,de a 200e-et most honnan vetted?

Azt írtad tőled 110-et akartak kérni,5-ös válaszoló azt mondta ő annó 100-at kapott.Nem értem...

De a problémádat se...

Ezek a lányok ezek szerint ennyit kérnek pont.Ha nem tetszik legyen baránőd(még ingyért takarít is),vagy hívjál hivatásost.

De ennyi erővel hőzönghetnél,hogy mit képzel magárol a Nike,hogy 25e az edzőcipő,amikor a kinaiban meg csak 5ezer...

2013. jan. 10. 19:25
 23/28 Thom12 ***** válasza:

A 200 e az összes költséggel együtt annyi.

Ha a cipőt nézed 25 ezerért 5 évig hordod,

a kinait 3 hónapig! Melyik az olcsóbb?

2013. jan. 10. 19:55
 24/28 anonim ***** válasza:
Nekem simán szétesett már nem egy márkás cipő is pár hónap utánn.....
2013. jan. 10. 20:14
 25/28 anonim ***** válasza:

5-vagyok.

Nálunk pl nem volt extra költség,mert mindketten budapestiek voltunk(pontosabban ő agglomerációbol járt be melózni de ebből a szmpontból mindegy) ,és mit mondtam a partneremnek volt lakása ahová mehettünk.Egyebek mit étterem stb, nem volt elvárás a részemről,de ha meghívott jól esett.Heti 1-3 alkalommal találkoztunk(de olyan hét is volt,hogy nem jött össze,2-3 órát voltunk együtt)

De őszintén abba nem mentem volna bele,hogy akkor most töltsem ott az egész hétégét valakinél,pláne nem hogy még plusszba takarítsak,mossak meg ilyenek.Mosson rá az asszony,vagy az anyukája:)))))

2013. jan. 10. 20:27
 26/28 A kérdező kommentje:

Én Thom12-öt is megértem, ha az ő szemszögéből nézem a dolgot :)

Viszont, azt hozzá kell tennem, hogy így a leírásod, "elvárásod" alapján, te tökéletesen megfelelnél egy normál kapcsolatra. Sőt, inkább az volna Neked való!

Sokkal inkább gondolkodsz "tisztelettudóan" a nőkkel kapcsolatban, mint szerintem azok, akik fizetnek nekik.

Szerintem egy átlag férfi lehetsz (nem sértésnek szánom), teljesen normális, átlag elvárásokkal.

Ez a fajta "támogatói-rendszer" pedig, mint korábban is írtam, nem az átlagnak lett kitalálva.

2013. jan. 10. 21:37
 27/28 anonim ***** válasza:

Én se értelek Thom12 miért nem jó egy "normális" barátnő?

Vagy csak az lenne fizetős csaj lényege,hogy ezt bármkor a fejéhez lehessen vágni,és emiatt "kussolnia" kéne,vagy,hogy esetleg így nem kéne azzal törődni,hogy a lánynak is jó legyen az ágyban,mondván te fizetsz úgy/annyit csináljuk ahogy neked jó és kész?

2013. jan. 10. 21:46
 28/28 anonim ***** válasza:

Működőképesek.

Nekem egy alkalomért (3óra) 25ezret fizet a férfi, kb hetente kétszer.

Nekem mondjuk pont szerencsém volt/van, mert ez az első ilyen kapcsolatom, és teljesen normális a pasas, jókat beszélgetünk, néha ajándékokkal is meglep.

Nem mondom, hogy repesek érte, de jól megvagyunk, és annyira normális, hogy idióta lennék, ha eldobnám ezt:D Szóval én nekem csak jó tapsztalataim vannak erről.

Ja, meg az, hogy ilyenkor a férfi nem csak a szexért fizet, hanem azért is, hogy pszichológus legyek. Elmondja, hogy mi a baja, a gondja, milyen a lelki állapota, én meg mint egy jó pszichológus, végig hallgatom, és próbálok segíteni neki. Máskor pedig csak annyi, hogy hülyéskedünk, és a lényeg, hogy abban a 3 órában feledjen el minden gondot és panaszt, és érezze jól magát. Az, hogy mikor mi kell, az tőle függ, az én feladatom az is, hogy észrevegyem ezt.

2013. dec. 29. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!