Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Férfi-Nőt, anyagi támogatásért! " Van köztetek olyan, akinek volt már része ilyesmiben?
Akkor ússz rá a bejárónénire:-)
Hol a gond?
Bocs,de a 200e-et most honnan vetted?
Azt írtad tőled 110-et akartak kérni,5-ös válaszoló azt mondta ő annó 100-at kapott.Nem értem...
De a problémádat se...
Ezek a lányok ezek szerint ennyit kérnek pont.Ha nem tetszik legyen baránőd(még ingyért takarít is),vagy hívjál hivatásost.
De ennyi erővel hőzönghetnél,hogy mit képzel magárol a Nike,hogy 25e az edzőcipő,amikor a kinaiban meg csak 5ezer...
A 200 e az összes költséggel együtt annyi.
Ha a cipőt nézed 25 ezerért 5 évig hordod,
a kinait 3 hónapig! Melyik az olcsóbb?
5-vagyok.
Nálunk pl nem volt extra költség,mert mindketten budapestiek voltunk(pontosabban ő agglomerációbol járt be melózni de ebből a szmpontból mindegy) ,és mit mondtam a partneremnek volt lakása ahová mehettünk.Egyebek mit étterem stb, nem volt elvárás a részemről,de ha meghívott jól esett.Heti 1-3 alkalommal találkoztunk(de olyan hét is volt,hogy nem jött össze,2-3 órát voltunk együtt)
De őszintén abba nem mentem volna bele,hogy akkor most töltsem ott az egész hétégét valakinél,pláne nem hogy még plusszba takarítsak,mossak meg ilyenek.Mosson rá az asszony,vagy az anyukája:)))))
Én Thom12-öt is megértem, ha az ő szemszögéből nézem a dolgot :)
Viszont, azt hozzá kell tennem, hogy így a leírásod, "elvárásod" alapján, te tökéletesen megfelelnél egy normál kapcsolatra. Sőt, inkább az volna Neked való!
Sokkal inkább gondolkodsz "tisztelettudóan" a nőkkel kapcsolatban, mint szerintem azok, akik fizetnek nekik.
Szerintem egy átlag férfi lehetsz (nem sértésnek szánom), teljesen normális, átlag elvárásokkal.
Ez a fajta "támogatói-rendszer" pedig, mint korábban is írtam, nem az átlagnak lett kitalálva.
Én se értelek Thom12 miért nem jó egy "normális" barátnő?
Vagy csak az lenne fizetős csaj lényege,hogy ezt bármkor a fejéhez lehessen vágni,és emiatt "kussolnia" kéne,vagy,hogy esetleg így nem kéne azzal törődni,hogy a lánynak is jó legyen az ágyban,mondván te fizetsz úgy/annyit csináljuk ahogy neked jó és kész?
Működőképesek.
Nekem egy alkalomért (3óra) 25ezret fizet a férfi, kb hetente kétszer.
Nekem mondjuk pont szerencsém volt/van, mert ez az első ilyen kapcsolatom, és teljesen normális a pasas, jókat beszélgetünk, néha ajándékokkal is meglep.
Nem mondom, hogy repesek érte, de jól megvagyunk, és annyira normális, hogy idióta lennék, ha eldobnám ezt:D Szóval én nekem csak jó tapsztalataim vannak erről.
Ja, meg az, hogy ilyenkor a férfi nem csak a szexért fizet, hanem azért is, hogy pszichológus legyek. Elmondja, hogy mi a baja, a gondja, milyen a lelki állapota, én meg mint egy jó pszichológus, végig hallgatom, és próbálok segíteni neki. Máskor pedig csak annyi, hogy hülyéskedünk, és a lényeg, hogy abban a 3 órában feledjen el minden gondot és panaszt, és érezze jól magát. Az, hogy mikor mi kell, az tőle függ, az én feladatom az is, hogy észrevegyem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!