Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Férfi-Nőt, anyagi támogatásért! " Van köztetek olyan, akinek volt már része ilyesmiben?
Én nem azért kérdeztem, mert ilyen jellegű viszonyt kezdenék.. legalábbis egyelőre ;) így fogalmam sincs ennek az anyagi vonzatáról, nem is gondolkodtam még ezen.
Egyébként szerintem nyilván itt is vannak "kategóriák", s ebből adódóan összeg beli különbségek.
Ha nem titok, megkérdezhetem, hogy tőled milyen összegeket kértek volna?
Nem titok, 110 ezer a kp havonta, plusz a találkozások
költdége. Ha heti két alkalommal számol, egy mozi
kaja, benzin, szoba bérlet, az iszonyú...
Thom12:
Szerintem az ilyen tipusú lányok, nem "átlagos" keresettel rendelkező ffi-t keresnek maguk mellé. Inkább olyanokat, akiknek az ilyen összegek semmit nem jelentenek. Az távoli ismerettségi körömben van hasonló eset, bár ott a kapcsolat konkrétan nem e miatt indult, s érzelem is volt benne. A pasi folyton külföldön volt, ahova a nőt is cipelte magával (egyébként házas, 2 gyerekkel). Kocsit (5M felettit), házat vett a nőnek. Havonta bankkártyára is utalt pénzt. Sokat voltak együtt, de mivel a nő már gyereket akarna, a pasi meg kijelentette, h sosem fog elválni, a kapcsolatuk romlandóban.
Lehet neked iszonyú költség,de ha belegondosz 110 kp-ból nem igen vitézkedhet a lány havonta.Abból Bupadesten csak egy szerényebb lakhatást+a kaját tudja fedezni és kész,mégcsak egy pár cipőt sem vett.Az ilyen kapcsolatok meg nem arról szólnak,hogy a csajnak még van n db ilyen pasija,hanem tényleg csak az az egy...
Amúgy meg igen,ez azért nem az átlag keresetű pasiknak lett kitalálva,van barátnő igyen is:).Vagy hivatásos 5ezerért.Ez olyan mit a BMW-t akarok Suzuki áron...
5-vagyok!
Nálunk a "szobaköltség" ki volt lőve,mert a partnermenek volt lakása ahová tudtunk menni.Étterem meg egyéb programok meg nem minden alklommlal voltak,csak havi 1-2x.Meg elmentünk wellnessebe 2-3 napra,de ezt is csak évente 2-3 alkalommal.Mivel nős volt azért félt a lebukástól.
Amúgy a 100e már akkor se volt húdenagy pénz(volt ahogy a kérdező is írta akinek:kocsi-lakás-Balin nyaralós igényei voltak) ,de a mai árakhoz képest főleg,kb arra lenne elég hogy éhen ne haljon egy albiban.Ilyesmit meg ugye nem azért csinál az ember,hogy paprikáskrumplit egyen mellette.
Hát igen.. Maximálisan igazat adok 5.-nek abban, hogy ha valaki ilyen módon keres "társat", azt nem poénból teszi. Nyilván könnyű ítélkezni, de sokszor fogalmunk sincs, mi lehet a háttérben. Biztosan nem egy könnyű döntés ilyen bevételi forrás mellett dönteni. Szerintem, azok a nők, akik eleve ilyen beállítottságúak, azok simán elmennek külföldre táncolni, meg miegymás. Akik meg nem, hanem inkább "támogatót" keresnek, azoknak valószínűleg ez csak ideiglenes megoldás, a pillanatnyi sz@rból való kikerülésre..szerintem az ilyen döntés nehéz, s nem életcél.
És igen.. sajnos a 100ezer forint nem túl sok, sőt. Pont ennyit lehet keresni átlagosan, egy szakértelmet nem nagyon igénylő munkakörben.
Az "átlagos" férfiak, biztosan "jobban járnak" egy barátnővel. Ez a megoldás (a férfiak szemszögéből), szinte biztos, azoknak való, akik tele vannak pénzzel (tényleg tele!), általában nem függetlenek, és ugyan kevés szabadidővel rendelkeznek, de nem kell elszámolniuk.. Szerintem.
5-vagyok!
Igen jól látod a helyzetet,nehéz volt erre a döntésre jutni és nem is ez volta az életcél,hanem az egyetem elvégzése,és utánna tisztességes munka.Nekem hála égnek összejött,sőt a család is,immár 30 évesen két kisgyermek boldog anyukája vagyok.Aki meg ilyen beállítotságú az simán elmegy dubajozni,ahol tényleg össze lehet keresni egy kocsi-ház árát állítólag.
De azért én is hallom,hogy a mai "támogatók" már-már megalázó összegekkel akarják kszúrni a lányok szemét...Most mégis mit csináljon havi 30-40 ezerrel?(mert ők ennyit tartanának reálisnak)...Jó tarthat több pasit,de az meg már egy más műfaj,csak ezt nem értik meg sokan.
Jó,hogy ilyen kutúráltan folyik itt a társalgás.Vagy a trágár trollokat kimoderálták? :-D
Pár embernek ezt megmutatnám,hogy ilyen piti összegeken megy a vita,a közvélemény meg azt hiszi a kitartott egyetemistákról,hogy luxusgarzonban,sushimajszolgatás közben készülnek a vizsgára,miközben a legujabb gucci papucsot lógatják a lábukon...
Kedves utolsó! Jól látod, itt kultúrált a társalgás. Igazából kicsit meg is lepődtem, miért ne volna az.. Egyetlen trágár komment sem volt, nem kellet mit moderálni ;)
És bár nekem nem szívügyem a téma, engem szerencsére nem érint, ha teheted, naná, hogy mondd a közvéleménynek, milyen összegekről van szó!
Ítélkezni nagyon könnyű. Sokkal nehezebb, a kényszer hatására, elveinkkel ellentétesen cselekedni.
Az én meglátásom az, hogy az egyetemre járók, nem azért iratkoztak be az iskolába, mert egyébként a testükből szeretnének megélni. Nyilván van kivétel, mint mindenben, de a fejemet teszem rá, nem sok. A nők, bizonyos adottságokkal eleve rendelkeznek, így ahhoz, hogy pénzért árulják magukat, iskolába nem kell járni!
A másik, ha nem volna férfi, aki ilyenért fizet..ez, mint olyan, nem is létezne..
Akkor számoljunk:
Ha átlag pasi átlag keresettel, egyedül él
120-150 ezerből az albérlete, rezsit, magát
eltartja, marad kb 20-40 ezer, ebből havi
4-5 szor szeretkezhet k@vával. Azt mondom
ha lenne barátnője arra se tudna többet költeni.
Jó esetben, a lány vele lakna és dolgozna,
akkor egy csomó pénzük maradna is.
Ha havi egymilió keresetből nézzük ezt a 200
ezret, az 20%, ér ennyitt a f@rkatok? Mert nekem
nem!! Ebből már nagyon szép csajt kaphat meg
15-ször egész éjszakára, a csaj utazik, semilyen
egyébb költség nincs, mondjuk egy pezsgő, meg
egy vacsi reggeli, de kaja amúgy is van otthon.
Ez minden másnap megtörténhet! Ugye van
különbség? Én kb. 300 ezret keresek, ha a lány
eljönne suli/kollégiumból pénteken és hétfőn
visszamenne, 2 nap és végezne némi házimunkát,
gondolom kimosna magára, meg rám, eljönne bevásárolni azt főzne
kaját amit enni akar, meg felporszívózna, elmosogatna, kb.ennyi
pici lakás nincs kosz, hajnalba megyek, este jövök,
minden van, autó, tv, net, dvd, mikro, mosogép... tehát semmi
megeröltető! Mintha otthon lenne, filmet néznénk
sétálnánk, a pizzéria 100m-re van, néha valami program,
diszkó szomszéd faluba 8km, időként meglepném
valamivel, tanszünetben közös nyaralás pár napra.
Én ilyesmire gondoltam, alkalmanként 20 ezerért.
Ez annyira rossz ajánlat? Egy "néni" bejárőnő
a szexen kivül mindent megcsinál, és ajándékot
se kap, nyaralni se viszem, havi 30 ezerért!
Nem értem a mai fiatalok kinek képzelik
magukat?! Nekem azért a 300 ezerért meg kell
dolgoznom! Nekik meg FOGALMUK sincs
a munkárol, de egy kis szexért 200 ezret kérnek!
Jogos ez emberek!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!