Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked volt már csókbetegséged? Ha nem, nem félsz tőle, hogy a következő új partneredtől elkapod?
Nekem még elvben nem volt csókbetegségem (mononukleózis). Ez egy olyan vírus, amely mandulagyulladást, lázat és nyirokcsomómegnagyobbodásokat okoz. 2 hétig tart és spontán gyógyul, de elhúzódhat hónapokig is, az egyik haveromat például kórházban kellett miatta kezelni a mája megnagyobbodása miatt. Ritka esetben, ha nem szednek antibiotikumot, a felülfertőződés miatt akár agyhártyagyulladást is okozhat.
Szóval szerintem elég para.
Állítólag az emberek 90%-a átesik rajta élete során, de a legtöbben 14-25 éves koruk között kapják el.
A kérdés: Neked már volt ilyened? Ha nem, nem parázol tőle, hogy a következő csókkal megkapod?
Biztos vagy benne, hogy ilyen létezik?
Sosem hallottam még róla.
Ha volt is, nem tudok róla. Az emberek igen nagy százaléka még gyerekként túlesik rajta, mivel akár egy rosszul elmosott villától is elkaphatod.
Én nem félek.
Amúgy inkább olvass utána alaposan, nem tudom, honnan idézted vagy szedted a fentieket, de elég hanyag munka. :D Vírus ellen antibiotikum? Gratulálok. :D
Ha elkapom, és kórházba kerülök, akkor így jártam, ha parázok, nem lesz jobb. :D Egy szimpla náthának is lehet olyan szövődménye, hogy belehal az ember. Nem erre kell gondolni, és kész.
barátom még az előző csajától kapta el régen. nemrégiben újra kijött rajta erős lázzal, nyirokcsomódologgal, pont amit írtál.
de ezt állítólag csak lány adhatja tovább. és ez lehet igaz is, mert nekem semmi bajom.
(én egyedül csak a pasimmal csókolóztam, vele volt az első is)
de így kicsit zavaros viszont, ha lány adja tovább, ő hogy kapja el? másik csajtól?
szóval énis kíváncsi vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!