Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akkora bűn szinglinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora bűn szinglinek lenni?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. Eddig csak 1 kapcsolatom volt, 1 évig. Előtte és utána semmi. A barátaim elfogadják azt, hogy nem akarok senkit és hogy állandó szingli vagyok, a szüleimnek sincs problémája még. A zavaró viszont az, hogy a rokonságom állandóan azzal traktál, hogy hol a barátom, mikor lesz esküvő, stb. Arról nem is beszélve, hogy távoli ismerősök is utalgatnak. A fejem tetején jön ki! Miért kötelező, hogy mindenkinek legyen valakije? Miért baj az, ha valakinek nincs párja? Nem beszélve arról, hogy a médiák is azzal sózzák az emberek agyát, hogy így keress párt, úgy keress párt, mintha egyedül nem lehetne valakinek teljes élete! Tudom, hogy gyakorlatilag felesleges ezzel és mások véleményével foglalkoznom, de érdekel, hogy mi ennek az oka? Miért van ez?

2013. jan. 6. 14:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
# 8/9: Tévedsz! Én megszoktam, hogy nem kell alkalmazkodnom senkihez, azt csinálok mindig, amit akarok. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem tudok alkalmazkodni, csak ritkán van rá szükség. Túlnyomórészt csak akkor, ha a barátaimmal van közös programunk.
2013. jan. 6. 14:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem bűn, de egy állításnak ellentmondanék: a média pont azt sulykolja, hogy mostanában "divat" szinglinek lenni.
2013. jan. 6. 14:54
 13/19 anonim ***** válasza:
8-as: Nem a te kommentedre válaszoltam, amikor elkezdtem írni, még nem voltak válaszok. A kérdező még elég fiatal, nem hiszem, hogy attól kéne félni, hogy majd egyedül öregszik meg, és bizonyára neki sem ez a célja. Hagy élvezze a szabadságot, aztán majd előbb-utóbb úgyis jön egy fiú, aki felkelti az érdeklődését, stb. De addig felesleges tuszkolni, hogy igenis keressen párt, mert lehetetlen, hogy egyedül jól érezze magát. Vannak emberek, akik mindig mindenáron kapcsolatban szeretnénk lenni, csak így érzik jól magukat, de vannak olyanok is, akik jól meg tudnak lenni kapcsolat nélkül is. Ettől még nem lesznek kevesebbek, ugyanúgy vannak barátaik, stb., csak épp nem vágynak mindig minden pillanatban egy társra.
2013. jan. 6. 14:55
 14/19 A kérdező kommentje:
# 13/13: Pont erről van szó! Egyszerűen nem akarom azt, hogy valaki állandóan a nyakamon lógjon. Van saját életem, saját baráti köröm, saját érdeklődési köröm és elvagyok így is. Nincs szükségem senkire se, főleg nem arra, hogy sülve főve együtt legyünk és az a baj, hogy a legtöbb fiú így képzeli el a kapcsolatot, hogy minden szabad percet egymás nyakán legyünk. Nekem ez nem kell!
2013. jan. 6. 15:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Én pont hogy nem igy képzelem el!

És mi van a szex-el, már bocs a kérdésért, de ez érdekelne.

Nem hiszem el, hogy csak mi pasik nem birjuk nélküle!?

Miért rossz az, ha néha egyuttalszol valakivel, aki szeret, aki megmasziroz, ölel. Ez valóban egyenlő a saját eletemmel, baráti körömmel stb-vel???

2013. jan. 6. 15:09
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, most még büszkén mondod mennyire megvagy egyedül, de aztán ne gyere ide sírni hónapok múlva, hogy nincs senkid...
2013. jan. 6. 15:11
 17/19 A kérdező kommentje:

# 16/16: Nem fogok idejönni sírni és senkinek se fogok sírni, mert akármennyire is hiszel abban, hogy majd utólag jót röhögnél a markodba, ha ismernél, nem fog bekövetkezni az, amire gondolsz! Mint írtam, egész életem eddigi részében egyedül voltam, ezt szoktam meg.

# 15/16: Van valaki, akivel néha szexelek, de nem ez az általános, hanem a vibrátorom használata. ;)

2013. jan. 6. 15:28
 18/19 anonim ***** válasza:
No, akkor... Nemesen felkínálom magam a vibratorod helyett!
2013. jan. 6. 17:15
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem élnék soha senkivel.

Nem bírom a kötöttségeket.

Nekem már az is sok lenne,ha valakivel heti 1szer kellene találkoznom és felborítaná az életemet.

Nemhogy minden nap.

A kapcsolat azoknak való,akiket nem érdekel semmi.

Nincs hobbijuk,nem érdekli őket semmi.

Meló után unatkoznak és ezért kell nekik a párkapcsolat.

Én nem unatkozom.Nekem van mivel lekötnöm magam,a párkapcsolat csak egy nyűg.

2014. aug. 12. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!