Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért örülnek a lányok jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért örülnek a lányok jobban egy marék gyémántnak, mint egy olyan pasinak aki mindent megtenne értük?

Figyelt kérdés

2013. jan. 5. 22:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
42%

Nekem van barátom 3 éve, és jobban örülök neki, mint egy marék gyémántnak.

24/N

2013. jan. 5. 22:44
 12/36 A kérdező kommentje:

# 6

én special ki nem állhatom a diszkópicsäkat, még bottal sem piszkálnám őket.

De tegyük fel, hogyha nem lenne választási lehetőség utána a pasik közül, akkor is elég sokan inkább a marék gyémántot választanák.

2013. jan. 5. 22:44
 13/36 anonim ***** válasza:

"állszenteskedik"

*álszenteskedik

2013. jan. 5. 22:45
 14/36 anonim ***** válasza:
21%

Érdekes, az itt tartózkodó nőkre sosem vonatkozik az, amit mi férfiak minden esetben megtapasztalunk a bőrünkön...

NEM diszkóp'csák által.

2013. jan. 5. 22:47
 15/36 anonim ***** válasza:
89%
14-es: talán mert az itt tartózkodó nők nem ugyanazok, mint akik titeket átvertek.
2013. jan. 5. 22:48
 16/36 anonim ***** válasza:
92%
Nemigen van olyan pasi,aki valóban "mindent" megtenne,lehet ezért örülnek a másik variációs lehetőségnek.26n
2013. jan. 5. 22:49
 17/36 anonim ***** válasza:
Ha az a pasi tenne meg mindent értem akit szeretek, egy zsák gyémánt se érdekelne. Hű most jól is jönne egy marék gyémánt.
2013. jan. 5. 22:51
 18/36 anonim ***** válasza:
15: Ők is ezt mondták, mivel itt ismertem meg őket...
2013. jan. 5. 22:52
 19/36 anonim ***** válasza:
45%

az a pasi aki MINDENT megtesz megtagadja saját magát.

amúgy meg pasitól függ.

ha egy olyan pasi,akibe szerelmes vagyok,nyilván inkább ő mint a pénz.(de ne tegyen meg mindent értem, ésszerűek maradjunk, és persze hű maradjon magához,egyszerűen csak illjünk egymáshoz)

ha olyan akit nem szeretek akkor tökmindegy mit tesz meg és mit nem.

2013. jan. 5. 22:53
 20/36 anonim ***** válasza:
Nem mindenkit hoz lázba egy marék gyémánt vagy egy kiló arany.Nem mindenki ilyen felszínes,buta,luxus kva,aki gyakorlatilag mindent fizettet az első randitól az utolsóig. Számomra pl az ilyen drágakövek vagy nemesfémek teljesen értéktelenek,azon kívül hogy szépnek tartom őket,semmi extrát nem váltanak ki belőlem.Ezt mondom úgy,hogy imádom a divatot,és szívesen hordom is,de mástól nem kellene.Örülni pedig egyáltalán nem tudnék neki,főleg ha egy olyan adja aki iránt nem érzek semmit.Szerintem egyenesen szánalmas,pénztárca vastagság alapján ismerkedni,a végletekig kihasználni egy gazdagabbat.Lány vagyok,nem vagyok szegény,és csúnya sem,szóval minden okom meglenne rá,hogy jómódúakkal ismerkedjek.De nem ez számít,nekem nem.Ha nem érzek semmit,még szimpátiát sem,akkor lehetne akármilyen gazdag,akkor se kéne.Csak hogy lásd,ilyen is van.
2013. jan. 5. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!