Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ilyen? Soha nem gondoltam volna, hogy ezt megtenné velem. Bővebben lent!
én azt mondom szarj bele, most hülyeségnek hangzik, de majd néhány év múlva rájössz, hogy kb., ez az amire számíthatsz a barátnőktől
persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne legyenek barátnőid, csak ne lepődj meg - hát most ez egy meredek lépcső amivel meg kell birkóznod és fáj is
nem tudom mi a jobb ha keresel valakit és kibeszélitek hosszasan szituációt - vagy ha megpróbálod elterelni a gondoltaidat, bár gondolom az első fog megvalósulni - csak ne lovald bele magad a dühbe - inkább nézd le a csajt, mint hogy haragudj
Dilettáns döggomba
Köszönöm ezt sikerült figyelmen kívül hagynom:)
Igen szemétség volt hogy ezt mondta és aztán meg ő volt az aki smárolt vele. Viszont tartom magam ahhoz amit mondtam. Ha azért haragszol a barátnődre mert ezt mondta és puff akkor megértelek. Én a helyedben elbeszélgetnék a "barátnőmmel" de az eset után úgyis leszarnám.
=( :S
a barátnők ilyenek. Nekem is van egy fiú, már többször is mikor tlaálkoztunk az utcán, néztem hogy mennyire jol néz ki. Tegnap odajött a diszkoban. Táncoltunk, erre a barátnőm odajött és rámászott.:S
És mi van akkor, ha a barátnődnek is tetszik a srác, csak nem merte elmondani?
Mert pl én ebben a helyzetben vagyok. Már elsősként is tetszett a srác(most másodikos vagyok), elis mondtam a barátnőmnek, viszont utána mikor mondta h neki mégsem, nem beszéltünk nagyon a fiúról. (de közben nekem tetszik még) és most meg mondogatja h tetszik neki, meg minden ...és nem merem mondani h nekemis, mert célozgatna ha odajön bezsélgetni hozzánk meg ilyenek.
12:47
az én barátnőm, együtt szokott aludni életem szerelmével,
és elméletileg a legjobb barátnőm...
de ez is érdekes, mert inkább az őrészéről működik ez a fene nagy barátság és azt hiszem, hogy kb én vagyok az akit tényleg a legjobban szeret - és mégis ilyet csinál... meg más barátnőkröl is lenne mit sztorizgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!