Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ilyen? Soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ilyen? Soha nem gondoltam volna, hogy ezt megtenné velem. Bővebben lent!

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. A legjobb barátnőmmel több mint 12 éve vagyok jóban. A baráti körünkben van egy srác, én már vagy 3 éve bele vagyok esve, csak bnője volt, így úgy soha nem közeledtem felé. Most vagy 2-3hónapja nem találkoztunk, és a barátnőm mondta, hogy találkozott vele valahol, és meghívta a szilveszteri bulinkba. És a jó híre, hogy elmesélte, már nincs együtt a nőjével. Ekkor mondta nekem, hogy majd a szilveszteri bulin összehoz vele.Eljött,odajött hozzám, tök sokáig beszélgettünk meg sétáltunk kint...Aztán haza kellett szaladnom. Mire visszaértem, az én legjobb barátnőm beszélgetett vele, azt hittem az érdekemben, vagy valami...Frászt...fél percre fordultam el, mire újra rájuk néztem éppen egymás mandulájával játszottak.Aztán ma reggel amikor hívott a bnőm, még elképzelni sem tudta mi bajom van.Amikor meg mondtam neki, hogy emlékezzen vissza az estére.fogta és letette a telefont. Hogy lehetett velem ilyen sze.mét? Egy igaz barátnőnek nem ilyennek kell lennie, szerintem.És lehet túl sincs még az exén!
2011. jan. 1. 12:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi van mostanában a "barátnőkkel"? Mindegyik ilyen aberrált r.banc lett??? Tényleg mindenki ennyire elk.rvult? Ez nagyon visszataszító és elkeserítő is egyben.
2011. jan. 2. 08:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Pontosan! Nekem pont ezért nincs bnőm!! csak fiúkkal barátkozom mert már párszor én is szívtam meg..ezek ilyenek ha viszket nekik akkor levan sza.rva az egész világ..csak ők számítanak,meg folytona rivalizálás,kibeszélés,hátbatámadás.. kell a fenének..dehát valakiek ez tetszik vagy tolerálja és nemmond le a bnőkről..
2011. jan. 2. 19:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdező!

No mi a helyzet, igy 2nappal az eset utná?

2011. jan. 2. 19:11
 14/14 A kérdező kommentje:
semmi sem változott.Nem keres, nem keresem.
2011. jan. 3. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!