Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy elolvadok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy elolvadok, ha egy jóképű fiút látok? És ők miért csak a plázap. At látják meg?

Figyelt kérdés

2013. jan. 5. 22:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ilyen a mai világ .... sajnos
2013. jan. 5. 22:27
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
a plázapcsákat csak meglátjuk, de összejönni nem akarunk velük
2013. jan. 5. 22:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Általánosítás örökkön örökké...
2013. jan. 5. 22:29
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

Te csak a jóképűeket làtod meg,ők meg csak a jó csajokat. Ez így fair..

De majd ha növögetsz egy kicsit rájössz,hogy nem csak ez számít.

És nem kell irigykedni a szebbekre.

2013. jan. 5. 22:30
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

mert ezeknek a "jóképű fiúk"-nak általában sütőtöklé van a búrájuk alatt... De majd csak felnősz és rájössz nem minden a szívtipró külső -.-''

F17

2013. jan. 5. 22:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

a pláza cicákat csak megnézzük, de csak ennyi.

(mondjuk engem nem izgatnak a minden héten lerészegedő lányok sem)

egy egyszerű kedves lány kellene csak, aki vicces, és szép a mosolya, nem volt sok pasival, de ilyen alig van..

2013. jan. 5. 22:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy kit nevezünk plázap_csának.

Azt, aki szépen néz ki, és felfigyelt rá a társaság, vagy aki ribancosan is öltözik ezek mellé, és átment rajta az összes f_sz. :) Ha te még az első eset sem vagy, csak a csúnyák fognak észrevenni, amit te sem szeretnél :\ Sz.r ez a világ, de hát ez van.

2013. jan. 5. 22:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy velem van a baj, mert én jól öltözök, meg minden, csak már kicsit meguntam, hogy vagy csajos pasiknak kellek, vagy hülyéknek, vagy pasiknak, akik k...a jól néznek ki, csak nem magyarok...
2013. jan. 5. 22:34
 9/12 Hanariko ***** válasza:
csefy: ááá nem, tényleg nem akartok összejönni velük. ehhez képest a normálisokra mindenki nagy ívben tesz.
2013. jan. 5. 22:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát nekem semmi kifogásom a normális, átlagos fiúkkal sem.
2013. jan. 5. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!