Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes vagy jóképű?

Figyelt kérdés

Lányok, mikor mondjátok egy fiúra azt, hogy helyes, és mikor, hogy jóképű?

Egyszer egy lány azt mondta, hogy a lényege ugyanaz, de kb. 40 év alatti pasira nem mondják azt, hogy jóképű, csak azt, hogy helyes...

Én 30 alatti vagyok, rám mindig azt mondták, hogy helyes vagyok.

2012. dec. 30. 09:15
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Ezek a szavak egymás szinonimái, azonos a jelentésük.

Helyettesíthetők egymással, az a lány pedig egyszerűen ostoba volt, aki próbált valami okosat mondani.

2012. dec. 30. 09:18
 2/5 anonim ***** válasza:
38%

Szeintem árnyaltabb lehet a dolog, szinoníma ide vagy oda, dea pinák ezt máshogy értelmezhetik.

Szerintem a helyes dumát akkor nyomják,ha jól néz ki és szimpatikus,aranyos fickóról beszélnek.

A jóképű dumát meg akkor nyomják,ha nem ismerik, nem annyira szimpatikus, nem az az aranyos fickó, hanem valami komolyabb egyénről van szó, és ez kórtól független.

Monduk eltekintve a koruktól, a helyes szót azt a sík buzákra szokták mondani, ilyen ZAck Efronokra, meg Bieberre, és hasonlóakra, a jóképüt meg olyanokra mint Statham, Vin Diesel, The rock, és a többi férfinak nevezhetőbbre, már akinek azok tetszenek.

2012. dec. 30. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:

ne kövezzetek meg, de nálam van különbség a kettő között :) (21 éves vok és lány...)

ha valakire azt mondom helyes, akkor az szimpatikus is és esetleg elképzelhető h lehetne vele folytatás, ha vslskire azt mondom h jóképű, az oké jól néz ki meg minden de ennyi... nem ragadja meg a fantáziámat :)

2012. dec. 30. 09:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek a #3/4-es válaszolóval. Ha helyes, akkor tetszik; ha jóképû, akkor nem tetszik, csak jól néz ki (az átlagnál jobb).

Kérdezô, amit a lány mondott neked, azt én így ismerem:

40 fölötti férfira nem mondjuk, hogy helyes; ô már "csak" sármos.

2012. dec. 30. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:
54%

Itt a GYK-n gyakran szokták használni, hogy "nem jóképű, de azért helyes". Szóval sokak szemében a helyes kevesebb, a jóképű meg a csúcs kategória. Helyesnek inkább a fiatalokat nevezik, akiknek még gyerekes, "aranyos" pofijuk van.

Plusz még van a sármos, aminek azokat szokták nevezni (többnyire idősebbeket), akik nem biztos hogy a legszebbek, de nagyon meggyőző kisugárzásuk van.

2012. dec. 30. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!