Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/39 anonim válasza:
Ez a kép egy kamu, kérdező nem te vagy az.
Google képkereső is megtalált a képet több oldalon.
12/39 anonim válasza:
De mi értelme más képét kirakni?
13/39 anonim válasza:
Mondhatni, de mivel én senkitől sem szoktam elájulni nem most fogom elkezdeni. 19L
14/39 anonim válasza:
Ezt a képet 22 weboldal tartalmazza, vannak köztük "melegebbek is". Szóval, most lebuktál te kis b*zi :D
15/39 anonim válasza:
De miért van feltöltve a szád? Bu.zi-e vagy?
16/39 anonim válasza:
Kinek milyen az ízlése... Nekem személy szerint nem tetszel, mert én a kigyúrt, kopasz pasikat szeretem és pont:)
17/39 anonim válasza:
a szemed, a hajad jó... de valahogy nem tűnik az arcformád férfiasnak. Talán összhatás, de nekem kissé olyan nyálas cicafiúnak tűnsz :D nagyon lányos az arcod.
Ha az utcán szembejönnél melegnek hinnélek. Bocsi.
19L
18/39 anonim válasza:
Ez amolyan tipikus mai lányok által igencsak kedvelt cicafiúszépfiúdecukivagy. Nekem mindenesetre nem tetszik. :)
19/39 anonim válasza:
nem vagy jóképű utálom az ilyen "mű" férfiakat 20/L
20/39 anonim válasza:
Megértem, hogy egy réteg miért tarthat jóképűnek.
Bár személy szerint nekem nem jössz be.
B.zis szőrtelen a mellkasod, idióta r.tyi hajat hordasz, mindehez csücsörítesz mint egy csaj...tipikus látens b.zi alfahím. Kár érted, mert alapvetően az arcszerkezeted szép lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!