Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasított, én tudomásul vettem, de volna hozzá még pár kérdésem, szerintetek megkérdezhetném?
Ma beszéltem álmaim férfijával, hogy nekem tetszik, de ő elutasított.
Ezt én megértettem, meg nem is akarom tovább erőltetni ezt a dolgot.
Viszont van pár kérdés részemről, amit még nem volt alkalmam megbeszélni vele, és érdekelne a válasza. (szintén kettőnkről)
Szerintetek megkérdezhetem?
Mert én nem akarom, hogy tolakodásnak vegye, mert megértettem, hogy NEM lesz köztünk semmi, de a válaszai érdekelnének.
megkérdezhetnéd, de minek....
így most büszkeséged megmaradt, ennyi.
ha tovább erősködsz - mert annak fogja venni - akkor a büszkeséged is elszáll..
Nos az esetünk elég ritkaság számba megy, de leírom, így is lesz, aki nem hiszi el.
Egy munkahelyen dolgozunk.
Köszönőviszonyban vagyunk, néha beszéltünk is, meg hülyéskedtünk is együtt.
Utalt arra, hogy tetszenék neki, és nekem pedig már hónapok óta titkon tetszik.
Bent a munkahelyen fél pillanatra el tudtam kapni, hogy mondani szeretnék neki valamit, erre szerintem ő ő egyből levágta, hogy mi a szituáció, és mondta, hogy köztünk nem lehet semmi.
Én meg úgy meglepődtem ezen, hogy szólni sem tudtam rá semmit, aztán a főnököm kiabált, hogy menjek, és elsiettem. Utána már nem futottunk össze a munkában, de holnap újra látom.
De még nem is mondhattam neki, hogy mióta tetszik, meg hogy akkor miért csinálta azokat a dolgokat, amiket, szóval volna pár kérdésem hozzá.
Nem akarom, hogy tolakodásnak vegye, mert felfogtam a válaszát, hogy nem, de ezek a dolgok feltétlen érdekelnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!