Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tetszene egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Derékig érő barna haj, barna szem, vékony de izmos test. Elég visszahúzódó félénk természet. Imád sportolni,.Mit gondoltok egy ilyen csajról?
Tudom kevés info ebből nehéz megmondani, de csak így első látásra...
2013. jan. 3. 21:53
1/15 anonim válasza:
Hol ismerkedhetek meg vele? Ez volt az első gondolatom. A második pedig, hogy megpróbálom itt.
2/15 anonim válasza:
Első olvasásra vonzó tulajdonságok, mit sportolsz? (vagy miket)
3/15 anonim válasza:
Első "látásra" tökéletes. Nekem. :)
4/15 anonim válasza:
Tetszene. Csak nem mindegy, hány éves.
5/15 anonim válasza:
kával kezdődik és urvával végződik.
mit gondolnánk?
6/15 anonim válasza:
Így önmagában minden felsorolt tulajdonság vonzó. :) De anélkül, hogy tudná az ember mivé áll össze ez az egész, nehéz megmondani.
7/15 anonim válasza:
Elsőre nagyon :) A nagyon hosszú haj pedig egyenes csodás tud lenni :)
8/15 anonim válasza:
elsõ látásra jó. sztem tetszene:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!