Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akik társasházban laktok, szoktatok ti is boxeralsóban kimenni a lépcsőházba, a szemeteshez vagy olyan helyre, ami a házon belül, de már a lakáson kívül van?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 16:43
1/10 anonim válasza:
Persze.
Sőt már olyan is volt, hogy meztelenül. (Persze akkor előtte azért körbenéztem.)
4/10 anonim válasza:
ha meleg van, és otthon is boxeralsóban mászkálok, akkor miért ne mennék úgy le a postáért, vagy szemetet levinni ?
egyértelműen igen
6/10 anonim válasza:
Minden további nélkül, sőt mivel otthon én meztelen vagyok az is előfordult nem egyszer, hogy meztelenül mentem le a postaládához.
7/10 anonim válasza:
Nálunk régebben lakott a lépcsőházban egy pasi, volt vagy 40 éves, és pizsamában mászkált. Egyszer még a házból is kiment, és (a lakótelep közepén) nekitámaszkodott szemben a házzal egy korlátnak, egyszál boxerben, és nekiállt nyugodtan cigizni. Hát nem lehetett szégyenlős... :D
18/L
8/10 anonim válasza:
természetesen hogy igen,én egy én egy fürdőhelyiségen öltöztem át,levetkőztem meztelenre,mivel nagyon siettem,nem egy ember volt ott elképzeled,nem nagy ügy.
9/10 Tutujka válasza:
Én kiállok fecskében is bagózni a lépcsőházban.
És mi van akkor?
Gondolom a ház minden lakója látott életében legalább egyszer alsógatyás pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!