Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik társasházban, bérházban...

Akik társasházban, bérházban laknak 1 év körüli babával! Zajos kérdés?

Figyelt kérdés

társasházban élünk a földszinten, 18 hós kislányunkkal,

és a ház csupa fiatalból áll( mi is azok vagyunk)

és rendszeresen este 10 után dübörögnek zajolnak, annyira vékony a fal hogy minden áthallatszik,

tudomásom szerint este 10 után már nem illik hangosan zenét hallgatni vagy "házibulit tartani"

de nálunk rendszeresen ez van! alig tudunk aludni

na meg a kislányom semmit se, bömböl a zene a szomszádból

a múltkor hajnali 2 kor kezdtek el olyan hangosan bulizni

hogy még én is felriadtam.

meddig tolerálható ez?

nem merek szólni mert félek hogy gondok adódnának.

de hát tudják hogy kisgyerek van a házban nem érdekli őket.

miért éjszaka kell minden áldott nap zenélni?!!!!

és nem csak hétvégén, hétköznap is

te szólnál ha a babád nem tudna aludni a zajtól?

2011. szept. 20. 10:47
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
szólj a közös képviselőnek, jogos, ha este csendet szeretnél
2011. szept. 20. 10:52
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Szóval,Én tuti szólnék nekik. Egyébként is 10 után csak előre bejelentéssel lehet hangoskodni. Mi kertesben lakunk és néha Én is kiszólok a szomszédoknak persze normálisan és tiszteletben tartják , hogy kisgyerek van.
2011. szept. 20. 10:55
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Ez az a kategória amiért nyugodtan szólhat. Először próbáld mindenféle ingerültség nélkül, hátha abból is értenek. Aztán ha nem megy akkor lehet a közös képviselőt segítségként bevonni
2011. szept. 20. 10:56
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

Ez csak azért jön ki most rosszul, mert gondolom eddig is ez volt, szóval ha annyira zavart titeket is,akkor már szólnotok kellett volna.

Szólj a közösképviselőnek, ha tényleg annyira zavaró,akkor gondolom intézkedni fog.

De lehet,hogy csak te érzed hangosabbnak a gyerek miatt. Én is kisgyerekes vagyok, de néha azt látom,hogy sokan eltúlozzák és elvárják,hogy mindenki figyeljen a csöndre,mert gyerek lett. A barátnőm szomszédja, múltkor azért leszidta,mert becsapódott a lépcsőházban az ajtó!

De lehet,hogy érdemesebb lenne, először a szomszédokkal beszélni!

2011. szept. 20. 11:03
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Óvatosan, de említsd meg, mert lehet azt hiszik, hogy nem hallod/nem zavar, hiszen sosem szólsz. Csak finoman, ha találkoztok: Buli volt az este? Csak mert hallottam még 11-kor is a zenét...
2011. szept. 20. 11:04
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Hátha így kapcsolnak.
2011. szept. 20. 11:04
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi szépen a sok választ.

kedves elsőnek válaszán meg átnézek inkább...

szóval igen igazatok van hogy eddig nem szóltam.

még amikor hazahoztuk a kislányt a kórházból is már 1 hát múlva buli volt..

nem merek szólni mert akkor csak veszekedés lenne hogy

: mi sem szólunk ha éjjel sír a lányod ..

na ezért nem merek szólni..mert lehet ezt mondanák.

de hát minden kisbaba sír és az teljesen más mint az órákon át tartó hangos DÜB-DÜB ZENE

egyszer szóltak a férjemnek mert nappal 10 körül, lent a pincében fúrógéppel fúrt vmit pár percig,

már jött a szomszéd, hogy ne zajoljon már mert ő nem tud aludni.

a férjem meg visszaszólt hogy ő sem tudott aludni amikor ők éjjel buliztak.

na a csávókám meg se szólalt hanem becsapta az ajtót.

eddig is csak azért nem szóltam mert gondoltam hogy van eszük és nem zajolnak mert 10 után elvileg ez csendháborítás..

de hát nem..

és ez bömböldét nem lehet összehasonlítani egy kisbaba sírással és ez nem is tart órákig..

de azért köszi a választ, lehet majd megemlítem a közös képviselőnek, vagy majd finoman szólok a szomszédnak hogy halkabban hallgassa a zenét hajnali 2 kor, mert mi nem tudunk pihenni mert a falak papírvékonyak.

:)

2011. szept. 20. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:
69%

Milyen érdekes, hogy nálunk amiért probléma van a szinte csak fiatalokból álló társasházban:

sír a gyerek, mászik a gyerek, szalad a gyerek, autózik a gyerek, ne adj' Isten ugrál a gyerek. Persze a kicsikkel van gond, nem akik óvodásak. NAPPAL, munkaidőben. És pont azok nem szólnak soha, akik nyugdíjasok, éjszakáznak, állandóan a kisgyerekesek fenyegetik a másik kisgyerekest, hogy hallgattassa el a babát. Nálunk pl. egész éjjel verték a falat, amikor az egyhetes gyerekem sírt éjjel, amitől még jobban sírt, csak még nem jöttek rá. Azóta is sír mindig, amikor verik a falat, de nem bírják felfogni, hogy fél a zajtól.

Egyébként este 10 után egyáltalán nem kellene zajongani, ezt lehet jelenteni, akár még a rendőrt is kihívhatod.

2011. szept. 20. 11:35
 9/9 anonim ***** válasza:
68%
Én simán szólok ha a szomszédban lakó egyetemisták hangosan hallgatják a zenét. A déli alvásnál fordult elő két napja, szó szerint rezgett a tükör a falon. Nem nagyon érdekel, hogy néz rám, vagy mit morog, szólok és kész. Első a gyerek, azután más lelkivilága.
2011. szept. 20. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!