Eddig egy géppel használtuk a wifit, de mivel társasházban élünk, le van védve. Közben lett egy gépem nekem is, én is szeretném használni, de nem tudjuk a hozzáférési kódot, meg lehet valahogy oldani?
router admin felületére be kell lépni azon a gépen amelyiken van net, vagy UTP kábellel wifi nélkül.
ez márkától függ általában 192.168.1.1 IP-n lehet böngészőből elérni, felhasználó és jelszó 'admin'
Itt a wireless/security menüpontban tudod a jelszót átírni. Ilyenkor eldobja a kapcsolatot, az új jelszóval ismét kapcsolódni kell
a fő gép compac, az enyém msi. akkor ezt csak arról a gépről tudom megoldani amelyiken működik wifivel a net, vagy jól értettem, hogyha kábellel csatlakozom, akkor megoldhatom a sajátomról is?
hozzáteszem, nőből vagyok, ráadásul eddig mindig megcsinálta valaki helyettem az eféle dolgokat. most csak magamra számíthatok, meg rátok.
ahogy írod.. kábellel akár a sajátodról is
böngészőbe 192.168.1.1 jelszó felhasználó: admin
wireless/security
kódolás legyen WPA2 és beírsz egy 8-64 karakteres jelszót
mentés és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!