Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire tudnátok kezelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tudnátok kezelni a helyzetet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ha a lány akivel épp most kezdenétek járni, elmondaná, hogy kiskorában (2 éves korától kb.) az apja molesztálta, és ezért nehezebben tud érzelmileg megnyílni, és a fizikai kontaktust is csak lassan, fokozatosan tud kialakítani? Hogyan tudnátok ezt kezelni, mennyire lenne számotokra megterhelő egy kapcsolat egy ilyen lánnyal?

Illetve mit szólnátok, ha kiderülne, hogy eddig még csak nem is csókolózott? (23 éves)

2013. jan. 3. 15:43
1 2
 11/14 anonim válasza:
46%

Egy kicsit hallgatnék, aztán azt mondanám:

- Akkor... te már tudod mi a pálya...

Amúgy ha szép vagy nincs gond.

2013. jún. 6. 15:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Pontosan jó lenne mellém,és megbecsülném,kedveskednék neki sokat. Biztatnám ás támogatnám mindenben,persze ha az illető a barátnőm lenne. :)
2013. nov. 10. 00:13
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

én találkoztam ilyen lánnyal,minden flottul ment,gondoltam megdugom,felvittem magamhoz,de már láttam,hogy valami nem vili,golyós,fura volt.

nem is lett semmi,aztán a húgától megtudtam,hogy mi a pálya,12 évesen dugta a fater,úgyhogy lepasszoltam egy haveromnak.

aztán hívott a haverom,hogy segítsek neki elpaterolni,mert az első randi után beköltözött hozzá a csaj és ott asszonykodik nála.

és nem.

soha nem választanék kapcsolatra lelkileg nem egészséges embert.

2014. márc. 3. 03:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyszerű a helyzet. Azok a "férfiak" (bár amekkora állatok, inkább csak "hímek") akik csak a szexre mennek, azok nyomorult, undorító, kéjsóvár, szánni való, Földről eltörlendő kanbarmok. Én nem szándékozom ebbe a kategóriába esni, inkább olyan lány kell, akivel halálomig maradhatok. Nos kérdező:

Ahogy az első is mondta, eleinte nehéz lesz, de amint megnyílik neked, jobban fog szeretni mint bárki más egész életedben. "Rádragad". És? Ha nem akarod, hogy rajtad maradjon, akkor felejtsd el és ne keresd! Ha csak szex kell, akkor ott a Rákóczi tér vagy a Kamaraerdei út!

16/F

2014. márc. 3. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!