Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, vannak olyan lánybarátaitok, akikre TÉNYLEG csak és kizárólag barátian tekintetek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 14:54
11/20 anonim válasza:
Nekem van ... És nem is csúnya. És az hogy "Nem szabad úgy leszólni" hülyeség ... egyfojtába cinkeljük egymást :D
12/20 anonim válasza:
Nekem is van...
Gyereke korom óta isemerjük egymást, kimondottan szép lány, de soha meg se fordult a fejemben, hogy bár mit is csináljak vele. Bár közhelyesen hangzik és nagyon utálom ezt a kifejezést barátokra de sokkal inkább olyan mint a testvérem mint bármi más.
13/20 A kérdező kommentje:
Akkor mi értelme a kapcsolatnak, ha mást is d.gna? Vagy akkor most nem értem, én vagyok az ügyeletes k.rva?
2013. jan. 3. 15:07
14/20 anonim válasza:
Mit nem lehet ezen érteni? Megdugná de mégsem teszi mert szeret. Lányok is ugyanúgy dugnának mással ha kapcsolatban vannak csak sokan letagadják.
15/20 anonim válasza:
Na tisztázzuk a dolgokat! Én alapból csajokkal jövök ki jobban, persze amelyik úgy néz ki azzal szívesen le is feküdnék mert vonz, ez normális testi vonzalom. Viszont ha barátnő van akkor CSAK ÉS KIZÁRÓLAG barátok a csajok mivel a 2 dolog kizárja egymást. Ez teljesen felfogás kérdése. Most is van ismerős csaj akinek pasija is van és tudom, hogy nem vagyok kifejezetten az ideálja, de mint barátok jól elvagyunk szóval nem csak olyan van akit megdughatok/nék és azért haverkodok vele. Sokan nagyon feketén-fehéren látják a világot pedig van szürke rész is :)Minden fejben dől el. 22/F
16/20 anonim válasza:
Jajj közben láttam az utolsó hozzászólásod kedves kérdező. Ne haragudj, de te nem vagy százas... Attól még hogy mást is dugna attól még szerethet... A hangsúly azon hogy nem teszi és mégpedig azért mert téged SZERET és miattad lemond az ilyen élvezetekről. Ne legyél már olyan álszent hogy azt állítod, hogy ha vele vagy más pasit meg sem nézel meg nem kívánsz meg mert ez hülyeség... Ne keverjük a testi vonzalmat az érzésekkel. A fő hangsúly azon van, hogy a vonzalmat elnyomja az ember az érzések miatt mert úgy dönt, hogy azok fontosabbak és az az 1 személy fontosabb mint az ösztönök ettől ember az ember. 22/F
17/20 A kérdező kommentje:
okés, értettem:D
2013. jan. 3. 15:15
18/20 anonim válasza:
Igen van ilyen barátom. Igaz nem egészen barátságnak indult a dolog, de már több mint 4 éve ismerjük egymást és kijelenthetem, hogy csak barát. S ha netán ő akarna többet én akkor sem mennék bele. Túl jól ismerem már ahhoz, hogy belemenjek vele bármibe is... :D
19/20 anonim válasza:
Igen van.
"... de ti erre képtelenek vagytok sajna.. ha egy lánnyal barátilag jól elvagytok ti már rögtön továbbgondolkoztok.. aztán siránkoztok, h barátzóna barátzóna... -.-"
Ne általánosíts kiscsillag...
20/20 A kérdező kommentje:
köszi, örülök. jó tudni, h azért másképp néznek a dolgokra a férfiak, amikor van barátnőjük:)
2013. jan. 3. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!