Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a kisportolt testű izmos pasikra már "gyúrósként" tekintetek?
Hát a "kockahas" jelző egyáltalán nem rossz!
DE szerintem az nagyon jó ha egy pasinak jó a teste!
és attól nem lessz izomagy!!
Első válaszadónak:
Eddig is sportoltam, hetente két hajnalban munka előtt úszni járok. Ettől azonban egyáltalán nem változik az ember alakja, "csupán" egészséges és fitt lesz.
A legtöbb sportághoz pedig kiegészítésként ígyis-úgyis kötelező az edzőtermi izomfejlesztés, hiszen az emberi test izmait szinte egy sportág sem használja ki olyan szinten hogy az izmok egyenletesen fejlődnének. A foci a legösszetettebb mozgáskultúrájú sport, ami nagyon sok izmot vesz igénybe, de még ők is járnak edzőterembe a "szokásos" edzésük mellé.
Természetesen értem amit mondasz, hogy az nem szimpatikus aki céltalanul csak a testalkata miatt kezdi formálni a testét, de ránézésre azt mi alapján döntöd el, hogy egy kisportolt férfi focista-e vagy edzőteremben szerezte az izmait? Példának okáért Cristiano Ronaldo izomzatát én már túlzásnak tartom, olyan szinten nem szeretném kidolgozni magam.
Ránézésre nyilván nem tudom ezt eldönteni - bár vannak utaló jelek.
De nyilván ha fiú - lány ismerkedik, akkor ez kiderül.
Azt egyébként nem mondom, hogy ez valamiféle kizáró ok lenne, csak annyi, hogy alapvetően nekem ez nem imponál, sőt. De szerintem a lányok többségének amúgy bejön a kisportolt, kicsit gyúrós test, szóval szerintem emiatt ne aggódj.
Ezért kell ismerkedni fitneszes csajokkal akiknek szintén fontos a jó megjelenés és a test formálás.Átlagos csajt ne keress kérdező,mert azok kivetni valót találnak benne.De tudod miért?Mert ők lusták tenni magukért,inkább azt mondják nem tetszik nekik az ilyen,mert tudják,hogy egy ilyen pasihoz igenis meg kell felelni meg kell vele jelenni azt meg nem lehet két süti zabálás között :D
Remélem érted mit akarok mondani.
Keressél csinos fitneszes csajt,aki aerobikozik,pilates vagy táncol,ő nem csak hogy elfogadja hanem imponálni is fog neki,másrészt nem kell paráznod,hogy hízni fog mint sajnos a mai magyar csajok 98%-a.
Üdv.
Gyúrótárs
# 7
Milyen igaz,amit leírtál.Talán a nők között több az elhízott,mint a férfiak között,mert nekik max sörhasuk van,a nőknek meg megy mindenhová xD
És sokan inkább lenézik azokat,akik tenni akarnak az izmosabb alakért és inkább a popcorn-t zabálják két szappanopera között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!