Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hagyjam?
Nyáron flörtöltem egy lánnyal. 3 éve jár a barátjával de akkor azt mondta, hogy viharos a kapcsolatuk. Végül letiltott így nem találtam meg de nagy nehezen újra beszélőviszonyba kerültünk és kialakult egy elég furcsa baráti hangnemű egyenlőre internetes viszony.
A gond csak az, hogy nagyon szereti a barátját és ahogy elnéztem a csávót férfiasabb, erősebb, jóképűbb nálam, de a lány sem zárkózik el ahogy én észrevettem.
A csávó tud már rólam. A lány egyenlőre nem akar barátkozni nekem meg kellemetlen ez a viszony és nem tudom hogyan kellene viselkednem. Maradjak baráti és bízzam a lányra, hogy akar-e lépni valaha, vagy nem?
Pl múltkor írta, hogy beteg a barátja, csak annyit tudtam neki írni, hogy jobbulást neki. erre írta, hogy köszi, átadta... erre facepalm.
A csávónak is kellemetlen lehet, bár lehet, hogy mit sem tudott arról mi is történt közöttünk pontosan nyáron :) úgy érzem, hogy ez egy kicsit veszett ügy és nem fogok belőle jól kijönni.
És tudom... most mindenki azzal jön majd, hogy hagyjam mert barátja van. Hagyom is, de azért szeretnék rá gondolni mint lehetőségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!