Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vannak olyan srácok, akiket helyesnek tartotok, de kicsit félelmetesnek találjátok őket (nem azért mert kopasz, meg nagydarab), de nem úgy, mint egy perverzet- csak azért mert mogorvák, esetleg nagyképűek, vagyis a külvilágnak ezt mutatják?
Figyelt kérdés
Fejtsétek ki kérlek!Pár ismerős mondta már ezt nekem. Azt mondták,hogy többet kéne mosolyognom meg ilyesmi, és nagy sikerem lenne a nőknél. Mondta ezt nő is meg férfi is. De lehet, hogy csak azért mondták, hogy vigasztaljanak, amúgy meg lehet, hogy hót ronda vagyok.:D
Én magam néha helyesnek látom, körülbelül 40%-ban, 40%-ban átlagosnak, 20%-ban rondának. Szóval nem tudom, hogy mivan.
Nem azt kérem, hogy döntsétek el rólam, hogy helyes vagyok-e, mivel képet nem rakok fel. Csupán arra vagyok kíváncsi, hogy ilyen létezhet-e valóban.
Köszi!
2013. jan. 2. 23:31
21/21 anonim válasza:
Hát, elég sokan nem bírják elviselni, ha valaki egyedül is jól érzi magát. A sok társaságfüggő ugyebár, aki nem bír ki két percet, ha nincs körülötte egy csomó másik ember. Jellemzően ők hiszik azt, hogy ha valaki távolságtartó és hideg, akkor már nincsenek is érzései, illetve hogy erről tehet, vagy hogy ettől rosszabb másoknál. (Persze a társaságfüggők titokban pont az ilyen magányos, erős-gyenge alkatú embereket irigylik, azért is gyűlölik őket annyira.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!