Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek tetszene egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszene egy "nagydarab" fiú?

Figyelt kérdés
Magas,vastag csontozatú,eléggé izmos fiú vagyok,de az alkatomból kifolyólag szélesebb a vállam,vastagabb a karom,lábam mint a többi sportoló fiúnak,sose leszek olyan vékony és kidolgozott mint egy focista.Olyan félúton lehetek köztük és a "mackós" közt.Zavaró ez?
2012. márc. 12. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem zavaró.Jó odabújni.

De azért van határ.Gesztesi Shrek pl. nekem már sok lenne.

2012. márc. 12. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:

kép esetleg?

leírás alapján bármi lehet....

2012. márc. 12. 22:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Bááá, dehogyis, ezt imádom! :D Nagy benga férfiállat, aki mellett icipici apró törékeny csajnak érzem magam. :D Legjobb! Komolyan.

Én elég stram csaj vagyok, mert sportolok egy csomót - nem ilyen emancipunci csak sportos - szóval az ilyen 50 kilós girhes kiscicacsávókkal nem nagyon tudok mit kezdeni. Azok a vizilabdás méretű legények az én embereim, szóval teljesen jó ez a fajta. Volt egyszer egy ilyen palim, imádtam, hogy olyan nagy volt. :D

20L

2012. márc. 12. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez igazából szerintem az 'ízlések és pofonok' témakörbe tartozik, tehát kinek mi tetszik.

Én speciel a vékony testalkatú fiúk híve vagyok, mivel én magam is nagyon vékony vagyok, és szerintem részben az ember hasonlót képzel el maga mellé mint amilyen ő maga, tehát ennél fogva bizonyos súly meg testalkat fölött nem is nagyon veszem észre a fiúkat Úgy.

2012. márc. 12. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem zavaró. Szerintem ennek is van varázsa. Nálam úgy van, hogy az érzelmeken dől el. Ha szeretem, akkor bármilyen lehet.
2012. márc. 12. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott ennek kapcsán,hogy volt egyszer egy német sportoló pasi,aki 1csapattal idejött.Baromi magas,nagydarab volt,2méter felett.Én azért jóval-jóval kisebb vagyok:)Ilyen kedves,romantikus pasit még nem láttam,nagyon jó volt vele lenni:)Arról nem beszélve,hogy bementünk valahova,és mindenki csak nézett hogy most mi van:D Ha külső tényezők nem akadályozták volna meg,hosszabb kapcsolat lett volna belőle.
2012. márc. 12. 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:

4.-nek:

Kinek mi. Én meg bizonyos intelligencia alatt nem veszem észre a lányokat. Tőlem akármilyen jól is kinézhet ha buta akkor átnézek rajta.

34 ffi

2012. márc. 13. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!