Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszene egy "nagydarab" fiú?
Nem zavaró.Jó odabújni.
De azért van határ.Gesztesi Shrek pl. nekem már sok lenne.
kép esetleg?
leírás alapján bármi lehet....
Bááá, dehogyis, ezt imádom! :D Nagy benga férfiállat, aki mellett icipici apró törékeny csajnak érzem magam. :D Legjobb! Komolyan.
Én elég stram csaj vagyok, mert sportolok egy csomót - nem ilyen emancipunci csak sportos - szóval az ilyen 50 kilós girhes kiscicacsávókkal nem nagyon tudok mit kezdeni. Azok a vizilabdás méretű legények az én embereim, szóval teljesen jó ez a fajta. Volt egyszer egy ilyen palim, imádtam, hogy olyan nagy volt. :D
20L
Ez igazából szerintem az 'ízlések és pofonok' témakörbe tartozik, tehát kinek mi tetszik.
Én speciel a vékony testalkatú fiúk híve vagyok, mivel én magam is nagyon vékony vagyok, és szerintem részben az ember hasonlót képzel el maga mellé mint amilyen ő maga, tehát ennél fogva bizonyos súly meg testalkat fölött nem is nagyon veszem észre a fiúkat Úgy.
4.-nek:
Kinek mi. Én meg bizonyos intelligencia alatt nem veszem észre a lányokat. Tőlem akármilyen jól is kinézhet ha buta akkor átnézek rajta.
34 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!