Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Vannak olyan srácok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Vannak olyan srácok, akiket helyesnek tartotok, de kicsit félelmetesnek találjátok őket (nem azért mert kopasz, meg nagydarab), de nem úgy, mint egy perverzet- csak azért mert mogorvák, esetleg nagyképűek, vagyis a külvilágnak ezt mutatják?

Figyelt kérdés

Fejtsétek ki kérlek!Pár ismerős mondta már ezt nekem. Azt mondták,hogy többet kéne mosolyognom meg ilyesmi, és nagy sikerem lenne a nőknél. Mondta ezt nő is meg férfi is. De lehet, hogy csak azért mondták, hogy vigasztaljanak, amúgy meg lehet, hogy hót ronda vagyok.:D

Én magam néha helyesnek látom, körülbelül 40%-ban, 40%-ban átlagosnak, 20%-ban rondának. Szóval nem tudom, hogy mivan.

Nem azt kérem, hogy döntsétek el rólam, hogy helyes vagyok-e, mivel képet nem rakok fel. Csupán arra vagyok kíváncsi, hogy ilyen létezhet-e valóban.

Köszi!

2013. jan. 2. 23:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Rövid hajam van, de formázott" -> #5

2013. jan. 3. 00:55
 12/21 A kérdező kommentje:
De nagy poén volt egyelek meg.
2013. jan. 3. 00:55
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
hát.. igyekszik az ember
2013. jan. 3. 01:36
 14/21 A kérdező kommentje:
Igyekezz máshol. Köszi
2013. jan. 3. 01:39
 15/21 anonim ***** válasza:
már késő :-(
2013. jan. 3. 01:42
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem csak a kopaszoktól fonak egyes lányok, hanem a túl katonás, túl sötéten öltözködő férfiaktól is, illetve még a túl menő férfiaktól is fosnak egyesek, túl jónak tartják magukhoz. De ugyanezeknek megvan a hatalmas rajongótábora is egyben, csak ugye fogd ki azt ,a nőt ,aki a kopasz, kigyurt ,darkos egyéneket kedveli, nem pedig az egyszálbél rózsaszín inges converse cipellős csigabigákat.

Azt is megfigyeltem,hogy ha túl "fapofa" vagy, nem viszonzod a kedvességet, mosolyt, akkor a nők vissza húzódnak, és szarnak rád.

2013. jan. 3. 01:51
 17/21 anonim ***** válasza:

létezik ilyen..:D nekem alapból nagy szám van meg stb de van hogy egyszerűen ijesztőnek gondolok egy helyes fiút..:D pedig nem vagyok csúnya lány de nem tudok mit csinálni bennem van ilyen félelem érzet vagy ezt nem is tudom elmagyarázni így de igen, létezik ilyen!:D

18L

2013. jan. 3. 03:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem kell mosolyognod,nagyon jól csinálod.Sok nő van,akinek kifejezetten ez tetszik.A fapofához viszont ne társuljon túlzott nagyképűség.
2013. jan. 3. 06:47
 19/21 anonim ***** válasza:
Előző, ezt hogy érted,hogy a fapofához ne táruljon túlzott nagyképüség? Azt hogy kell társítani? mire gondolsz, írhatnál egy példát!
2013. jan. 3. 07:18
 20/21 anonim ***** válasza:
első válaszoló: attól függetlenül, hogy pszihopatának nézett ki, attól még bejött? :)
2013. jan. 3. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!