Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körüli férfiak miért ennyire "önbizalomhiányosak"?
Fura, én egyetlen ilyennel sem találkoztam, mind tele volt önbizalommal :)
Mondjuk én 24 vagyok, fiatal nő, csak a 30 felettieket szeretem. Lehet, hogy egy fiatalabb nő mellett egyébként is több az önbizalmuk.
Te hány éves vagy?
Ha már a 40 éveseket kérdezi, akkor valószínűbb hogy 30 felett.
Egyébként meg, kérdés, miért van annyi önbizalom hiányos férfi a világon?
Lássuk csak...
Egyszerű a válasz, sosem kapnak esélyt, akár mit tesznek.
Egyszerűen nem jönnek be, vagy pontosabban nem jöttek be senkinek. Egy ideig valószínű, hogy küzdöttek, de aztán, hogy nem lett semmi, így feladtak mindent, s próbálnak más értelmes dolgot találni az életben.
Én is önbizalom hiányos vagyok (24/f), mert nem kellek senkinek sem egyszerűen. Tudom magamról, hogy nem vagyok jó pasi, nem vagyok izmos se...
Bár most már kiakadtam végképp, mert egy másik kérdésnél például azt írták a csajok, hogy a "magas, vékony pasikat" szeretik... Magas vagyok és vékony is..
Vagy talán az a legnagyobb baj, hogy "átlagos" vagyok?
Esetleg talán túl unalmasnak látszom?
Basszus, tegyen olyanná, amit ő is szeretni tudna.
De ha így haladok, akkor én is ott leszek 40 éves egyszer, s a kérdés, majd jó 20 év múlva rám is igaz lesz.
Na meg a másik, nem mindenkibe van belerögzülve, hogyan kell csajozni.. Sajnos belém sincs. Emiatt szenvedek nap mint nap.. Persze.. azt hiszem senkit nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!