Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ilyen mellekről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A legtöbb férfitől azt hallom, hogy nekik inkább a kismellű nők tetszenek. De gondolom annak is van egy alsó határa, amit már ők is túlságosan kicsinek találnak. Ilyen méretet vonzónak találtok, vagy ez már nagyon fiús?
Ilyen tulajdonságokkal rendelkező nő vehet fel kivágottabb felsőt, vagy az úgy nagyon hülyén nézne ki?
2012. dec. 30. 00:29
1/17 anonim válasza:
Én imádom az ilyen kicsiket, a második kép az nagyon vonzó, tökéletes a fehérnemű választás :D. 19/F
2/17 anonim válasza:
A második egy fokkal nagyobb,de az elsőn már nem biztos,hogy jó lenne egy kivágott felső.
5/17 anonim válasza:
nekem nagyon bejön nem is férnék el a gatyámban ha ilyenek lennének a közelemben:))))
7/17 anonim válasza:
Ha az első nem is de a második teljesen megfelelő szerintem :D 16/F
8/17 anonim válasza:
nekem nagyon tetszenek az ilyen alkatú lányok! :-) annak ellenére, hogy eddig nem ilyenekkel jöttem össze, és azokkal is nagyon jól éreztem, érzem magam! :-D
az tény, hogy nagyon kivágott felsőt ne vegyél fel, az nem állna jól. viszont egy ing, aminek a felső gombjait nem zárod be,az szerintem jól állna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!