Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves nőnek lehet esélye egy 51 éves férfinál? Mennyire veszik komolyan az idősebb férfiak a fiatalabb nőket?
Azt hiszem, szerelmes lettem ebbe a férfiba.
Hogyan hívhatnám fel magamra a figyelmét?
Nem akarok rámenős lenni egyáltalán, mert az nem a stílusom, csak mégis úgy szolidan sugallnám felé, hogy tetszik nekem.
Mit csináljak?
Mondd, hol lakik ez a férfi?
Csak mert ismerek egy férfit, aki 51 éves és vonzó és általában fiatal barátnői szoktak lenni :)
Miért ne lehetne esélyed? :)
Esélyed van, persze.
Csak azt kell átgondolnod, hogy azt tudja-e nyújtani, amire te vágysz. Neki már valszeg nem kell (új) család, gyerek. Te viszont még ez előtt állsz.
Aki azt írta, hogy gyökér vagyok, az szerintem jó mélyre eláshatja magát, mert egyáltalán nem érzem magam annak, és nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az érzelmeknek én nem tudok parancsolni.
Szerelmes vagyok belé.
És hogyan vonhatnám magamra a figyelmét?
Én is voltam már szerelmes ilyen idős férfibe és ezerszer normálisabb volt, mint a korosztályom java része.
Arról meg egy percig nem tehettem, hogy nekem onnan senki nem tetszik. A mai napig nem tetszik onnan senki. Csak én egy évvel fiatalabb vagyok a kérdezőnél.
Határozottan állíthatom, hogy boldog voltam azzal az emberrel, a dolognak egyáltalán nem emiatt lett vége. Már ugyan nem vagyok belé szerelmes, de a mai napig tisztelem őt és jó barátok vagyunk.
A párom is idősebb nálam 13 évvel.
Eddig még senkinek nem szúrta a szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!