Szerinted van esélye ismerkedni egy jóvágású, jótestű ötvenes bisex pasinak fiatalabb fiúval, pasival?
Ahogy az idősebb, érettebb nőket keresik a fiatalabbak - gondolom a minőségi, kifinomult sexért, inteligens biztonságért, egzisztenciáért, tapasztalatért, - ugyanakkor miért hezitálnak a magyar bi-, homó fiúk pasik esetében? Külföldön, nyugaton sok fiatal kifejezetten az érett férfiakat keresik stabilabb kapcsolatra.
Kérlek, ha hozzá szólsz, ne ítélj el, segítő véleményedre vagyok kíváncsi, nem a kioktatásra. Köszönöm!
Attól függ!
Én momentán idősebb pasikat szeretem!
20/F
Na most jól begerjesztettél, apafej.
Kár, hogy nem vagyok Magyarországon!
Szia Feri!
Azért írtam, hogy "ha baj van, akkor is mi itt vagyunk Neked", mert emberek vagyunk és érheti csalódás, bántás és akkor nehogy hülyeséget csináljon! Szeretek segíteni az embereknek, és örülnék, ha megtalálnék én is egy szimpatikus, kedves srácot, pasit, kortól függetlenül, akivel laza, de baráti kapcsi jöhet létre... hiszen mindannyian szeretetre, boldogságra vágyunk...:)
Boldogságot Neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!