Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy közeledjek egy pasihoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közeledjek egy pasihoz, aki "fél" a nőktől?

Figyelt kérdés
Ő már mindjárt 32 éves lesz de még nem volt "úgy" nővel... meg igazán sehogy. Én még csak 20 vagyok, de amint közelebb kerülnénk egymáshoz, megijed és távolságtartó lesz... de én szeretem, és nem akarom feladni
2009. aug. 26. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Öltözz férfinek.
2009. aug. 26. 12:55
 2/6 A kérdező kommentje:
nem meleg...
2009. aug. 26. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
de fél a nőktől.
2009. aug. 26. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Legyél türelmes és nagyon határozott. Ne ijedj meg attól, ha hülyén viselkedik egy-egy helyzetben, lépj át ezeken. Ha te is elkezdessz bénázni, meg agyalni a dolgokon, akkor lőttek a kapcsolatnak. Ha a hapsi nem akar téged majd szól és lepattint, addig viszont ha közel akarsz kerülni hozzá, akkor csak lépésről-lépésre, de azt nagyon határozottan. Ugyanúgy mint tánc közben, itt is valakinek vezetni kell, aztán persze, ha megtörik a jég, lehet hogy kibújik belőle a macsó...
2009. aug. 26. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem először gondold át, hogy hogyan lehet az, hogy 32 éves, és még nem volt nővel.
2009. aug. 27. 00:17
 6/6 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs :S
2009. aug. 27. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!