Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék rajta? Van egy munkatársam . Tudom lelkileg nagyon sanyarú körülmények között él.
Soha nem volt párkapcsolata még randira sem hívott senkit. 32 éves is elmúlt más soha nem jár el szórakozni . Hiába térek rá, hogy végre élvezze az életet mindig rideg elutasító választ ad. Azt mondja nincs rá szüksége . Én tudom , hogy ez nem így van mert már 1-2 óvatlan pillanatában elszólta magát.
Tudom anyja áll a háttérben aki egy alkoholista , munkanélkülié s rá támaszkodik, kegyetlen vele csak kihasználja és semmibe sem veszi. Velük él nagymamája is. Igazából rá való tekintettel nem költözik el otthonról.
állandóak náluk a veszekedések. Sokszor jön úgy dolgozni , hogy teljesen maga alatt van.
Köztünk vidul fel de amikor közeledik a munkaidő vége gyakran elromlik a kedve. Ha nem dolgozik alig lehet elérni, teljesen elszigetelődik az emberektől. Azt mondja már beletörődött ebbe és igazából így tud élni mert nem ismeri miről kell neki lemondani.
Sajnálom nagyon mert egy szeretetre méltó , értelmes és szórakoztató ember . A munkatársai szeretik , adnak a véleményére és jól is végzi munkáját.
Szóval nem megfelelő körülmények között él . ezért szeretnék rajta segíteni.
Tudom , hogy tetszenek neki a lányok . Bár kevés alakalommal mondja ki, hogy valaki bejön neki. Nem a fordítottjáról van szó.A beszédéből , viselkedéséből kiderült.
Azt mondja nem akar senkit magához közel engedni , így nem lehet őt kihasználni, megtaposni. Elég ha az anyja teszi vele.
Hogyan segíthetnék rajta?
A bizalmát nem volt nehéz elnyerni.
Szeretni nem hagyja magát .
Hagy egy darabig közeledni aztán ellök.
Megbánt, hanyagol ilyenkor. Már beszéltem erről vele . Ő azt mondja , hogy zavarja az ilyen jellegű emberi közelség és tudatosan viselkedik akkor így , hogy egy kicsit távolodjon el a másiktól.
Lassan kezdem elhinni amit mond. Ő nem tud szeretni mert lassan kihal belőle az otthoniak miatt és nem is tud a szeretettel mit kezdeni. Nem tud vele bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!