Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer boldog voltál valakivel, de a körülmények miatt elmúlt, előjöhet még újra?
Minden helyzetfüggő és relatív. Egy mondat alapján nem lehet megmondani.
Nekem az exemmel sok jó és boldog pillanatom van. Nem is haraggal váltunk el, nem is egy harmadik miatt.
Nem is akarjuk hogy előjöjjön újra. Ami elmúlt, elmúlt. Évekig kűzdöttünk, hogy jó legyen.
Röviden arról van szó, hogy nagyon boldogok voltunk a párommal, majd jöttek rajtunk kívülálló okból problémák. Ezeket ő nem tudta kezelni, így itthon is folyton feszült volt. Mára már talán megtanulta kezelni, de közben valamennyire rámentünk érzelmileg. Sokáig tűrtem, mert szeretem, mert "jóban, rosszban", ... de már abban sem vagyok biztos, hogy érdemes-e küzdenem még ezért a kapcsolatért.
3. Ezt hogy értetted?
„nyitva hagyják a lehetőséget, szabadon.”
4
Hogy nem erőltettek semmit. Hogy nem akaszkodtok egymásra, hanem hagyjátok, hogy minőségi időt töltsetek egymással-nem wellness reprezentáció kifelé élés stb-hanem otthon meghitten ketten. Hogy nem kötelező módon hívjátok egymást, hanem szabadon, akkor amikor van kedvetek pl. Hogy spontán éltek nem előre megtervezett módón..
4+
Ha kiakar alakulni ujra az érzés ill. a kapcsolat, akkor ki fog, ha nem akkor barátként funkcionáltok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!