Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért részegedek le nagyon kevés piától is?
Figyelt kérdés
Tegnap buliztunk és kb. 5 pohár vodkás narancsot ittam és már teljesen kész voltam. Elég vékony vagyok , lehet ennek hozzá köze , vagy mi okozza , hogy ilyen hamar kidőlök ?2013. jan. 1. 15:56
1/8 anonim válasza:
Ez emberfüggő. De azért pl. ha éhgyomorra iszol, akkor sokkal könnyebben rúgsz be. Attól is függ milyen gyorsasággal tolod magadba őket, meg van még pár ilyen dolog, ami számíthat.
2/8 anonim válasza:
Annak lehet, köze, meg attól is függ, mennyit ettél előtte s mit... na meg egy részt ez természet is, mert én is vékony vagyok életembe keveset ittam, csak néha ittam sokat mégis bírom a piát.
3/8 anonim válasza:
Számít a pohár mérete és a vodka narancs aránya is.
Meg még pár dologtól függ. Örülj neki olcsón megúszod.
Már ha ez nevezhető olcsónak.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor már értem az okát. Egész nap keveset ettem és elég gyorsan húztam le őket.
A vodka kb. 1/4-e volt a teljes piának. Az soknak számít ?
2013. jan. 1. 16:01
5/8 anonim válasza:
Nem bírod jól az alkoholt ennyi, meg persze más az is hogy mennyire volt keverve, akkor mivel írtad hogy keveset ettél előtte az is sokat nyom ám rajta. Az alkatodnak ehhez igazából semmi köze mert ismerek egy srácot 130 kiló elég nagydarab és már 3 feles után taccson van.
6/8 anonim válasza:
~3-4 feles. Az volt a gond, hogy keveset ettél. Meg ha ritkán iszol, akkor nincs hozzászokva a szervezeted sem.
7/8 anonim válasza:
Kevés alkoholbontó enzimet termel a májad. Ez genetikai kérdés, de "fejleszthető" is, de ahhoz rendszeresen kell sokat inni, hogy a szervezeted próbáljon alkalmazkodni. Olcsón megúszod a hétvégi bulikat, örülj neki.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen !:)
2013. jan. 1. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!