Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnek? Mit tanacsoltok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek? Mit tanacsoltok? (meleg tema)

Figyelt kérdés
a helyzet az hogy ket honapja szakitott velem a parom, egy fel eves kapcsolat utan, elveszettnek ereztem magam utana, elhagyott egy masik pasiert akibe beleszerelmesedett. Meg utana parszor szeretkeztunk titokba, kozbe neki alakult a kapcsolata. Vegul rajottem hogy mindennel jobban szeretem, o pedig arra hogy nem birja ki nelkulem, inkabb megcsalja azt a masikat. A kerdes az hogy mit tegyek, a vilag legboldogabb embere vagyok, mikor vele vagyok, atolelem, de o nem ugyanazt erzi irantam. Harcoljak erte, vagy adjam fel es felejtsem el ot orokre. A pasi nem tud rola hogy megcsaljak, es midig azzal ervel hogy nekem elmond mindent, mig neki nem. Sose mondja hogy szeret bar nem a szavak embere, imadok vele lenni mindennel jobban szeretem, de nem akarok kaland, szereto lenni, hogyan vegyem ra hogy visszaterjen hozzam? Annyi kerdes es nem tudom mit tegyek

2013. jan. 1. 03:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
91%

Szép és jó hogy biztatjátok és drukkoltok neki, de arra másik srácra nem gondoltok? Elev elég gerinctelen az exed kedves kérdező, de te se vagy sokkal jobb, ha ilyen kapcsolatot folytatsz. Meg kéne neki is mondani mi a szitu, nem pedig hülyíteni. Te hogy éreznéd magad a másik helyében?

Egyébként a párodnak kéne tudni hogy kit szeret igazán, és azt az embert kiválasztani.

2013. jan. 2. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!