Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem vagyok meleg?

Figyelt kérdés
Tegnap este egy elég zúzós partihoz volt szerencsém...Pesten lakom, és hát persze ott volt a buli is. Minden tök jó volt, kissé felöntöttünk a garatra és nem tudom, hogy ez volt-e a baj???! Mert egyszer csak képszakadás, és a következő kép azt volt, hogy egy srác mellett fekszem, EGY ÁGYBAN! Kérdeztem tőle, hogy hol vagyunk, nem is válaszolt semmit csak vigyorgott. Összeszedtem a cuccaim és kivágtattam a házból. Kiderült, hogy Székesfehérváron vagyok. Szerintetek, hogy jutottam el oda és ugye....nyugtassatok meg...nem történhetett semmi. :S (Ki van szívva a nyakam, de az remélem még a buliban történt...) 19/f
2012. dec. 29. 13:05
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Te nem biztos, ő igen.
2012. dec. 29. 13:06
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
És nem fáj véletlenül a feneked?:D
2012. dec. 29. 13:06
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Hát ezt megszívtad:D Lehet még akár szó szerint is érteni..:D Kellett annyit vedelni
2012. dec. 29. 13:07
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
érdekes sztori :D am nembizti h. meleg vagy az alkohol sokban befolyásol
2012. dec. 29. 13:07
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Öszintén sajnáljuk, de mi nem voltunk ott ebben a buliban.Honnan tudjuk, hogy te ott mit tettél?
2012. dec. 29. 13:08
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

"Minden tök jó volt, kissé felöntöttünk a garatra és nem tudom, hogy ez volt-e a baj???!"

Hát elképzelhető, hogy ez volt a baj! Majd legközelebb kevesebbet iszol!

2012. dec. 29. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Mint a Másnaposok filmben :D nézd meg a telefonod képeit
2012. dec. 29. 13:20
 8/10 anonim ***** válasza:
94%

És akkor, hogy meg fogsz lepődni mikor felkerülnek napikakira a buli (után) készült képek mikor pucéran hetyegsz a sráccal, éppen betolják neked a répát, nyalod a brokit...

Szegény Te.

Bár 90% hogy kamu kérdés.

2012. dec. 29. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:
20%

Istenem!

Megérdemelnéd hogy 2 hétig fájjon a feneked!

Nem lehet hogy valaki annyira részeg legyen,hogy rá lehessen venni a buzulásra,én heteró vagyok,rengeteget buliztam,de sosem ébredtem még más hapsi ágyában!

Szerintem esélyes hogy biszex vagy!

2012. dec. 30. 21:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Háát ez érdekes. De egy haverom ugyan így járt kb 2 éve. Nagyon berúgott, össze haverkodott a discoban egy tök heterós kinézetű és viselkedésű fickóval. Le itatta, vagyis itatott minket. Jó fej volt, meg normális/nak tűnt. Én elmentem egy másik haverommal. Az akivel menetem, az meg ott maradt vele. Majd amikor egy óra múlva kerestük nem találtuk...

Másnap került elő. Ő egy szállodában ébredt fel... A srác már nem volt ott, haveromnak kellett a számlát is intéznie.

3-4 hónap múlva nagyon rosszúl lett, olyan szinten beteg lett, hogy orvost kellett hozzá hívni. Vérvétel stb, és kiderült hogy HÍV+.

Ha azt gondolod, hogy te veled is hasonló dolog történt. Akkor várj 13-14 hetet, addig ne is élj szexuális életet. És menj el egy AIDS tesztre.

2013. jan. 1. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!