Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem vagyok meleg?
"Minden tök jó volt, kissé felöntöttünk a garatra és nem tudom, hogy ez volt-e a baj???!"
Hát elképzelhető, hogy ez volt a baj! Majd legközelebb kevesebbet iszol!
És akkor, hogy meg fogsz lepődni mikor felkerülnek napikakira a buli (után) készült képek mikor pucéran hetyegsz a sráccal, éppen betolják neked a répát, nyalod a brokit...
Szegény Te.
Bár 90% hogy kamu kérdés.
Istenem!
Megérdemelnéd hogy 2 hétig fájjon a feneked!
Nem lehet hogy valaki annyira részeg legyen,hogy rá lehessen venni a buzulásra,én heteró vagyok,rengeteget buliztam,de sosem ébredtem még más hapsi ágyában!
Szerintem esélyes hogy biszex vagy!
Háát ez érdekes. De egy haverom ugyan így járt kb 2 éve. Nagyon berúgott, össze haverkodott a discoban egy tök heterós kinézetű és viselkedésű fickóval. Le itatta, vagyis itatott minket. Jó fej volt, meg normális/nak tűnt. Én elmentem egy másik haverommal. Az akivel menetem, az meg ott maradt vele. Majd amikor egy óra múlva kerestük nem találtuk...
Másnap került elő. Ő egy szállodában ébredt fel... A srác már nem volt ott, haveromnak kellett a számlát is intéznie.
3-4 hónap múlva nagyon rosszúl lett, olyan szinten beteg lett, hogy orvost kellett hozzá hívni. Vérvétel stb, és kiderült hogy HÍV+.
Ha azt gondolod, hogy te veled is hasonló dolog történt. Akkor várj 13-14 hetet, addig ne is élj szexuális életet. És menj el egy AIDS tesztre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!