Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki az szilveszteri buli helyett itt a szerelex, szex témában olvasgat? :DDD L/18
Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 20:29
31/201 Gyakori Ferenc válasza:
Nem Ferenc vagyok, tudod az "inkónyitó" :D én épp most majszolom a melegszenyóimat, és iszogatom az almalevem. xD te miért nem bulizol? (ha már irtad bocs)
32/201 A kérdező kommentje:
pedig akartam mondani, hogy milyen szép neved van :D de így nehéz lesz :D
én azért mert ezt dobta a gép xdd :D
na és te? :D
azt lehet tudni hány éves vagy? :D
2012. dec. 31. 21:37
35/201 anonim válasza:
Ezt dobta a gép? Történt valami? Miért nem a barátoddal vagy? Vagy mért nincs barátod? :)
36/201 anonim válasza:
Koliban akartunk bulizni, de nagyon nem adja :( 21/f
38/201 A kérdező kommentje:
35 így hozta a sors egyébként nincs :) na és neked barátnőd? (már ha pasi vagy)
2012. dec. 31. 21:43
39/201 Gyakori Ferenc válasza:
én azért nem, mert a tömeget nem szeretem, szűkebb társasághoz épp nincs hangulatom, párom pedig jelenleg nincs, akivel kettesben lehetnék. Milyen gép? O.o ja és 20... gondolom a fiú-t felesleges mondanom. vagyis.. nem fiú hanem FÉRFI *macsófej* xD
40/201 A kérdező kommentje:
nekem mostmár Feri leszel és kész XDD :D
pezsgőzni azért fogsz szülőkkel vagy valami? :D
2012. dec. 31. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!