Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemben létezik egyenlő kapcsolat?
Azaz mind a ketten ugyanannyira lelkesednek a másikért.
stb.
(Szerelemről van szó, barátságra vonatkozóan feltettem ezt a kérdést, és majd idelinkelem.)
Tehát van-e ilyen elméletileg?
Valakivel ilyen kapcsolatban vagy-e?
Láttál-e ilyen kapcsolatot?
Amit ehhez hozzáfűznél, az érdekel.
(
tehát a link barátságra vonatkozóan:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
oda írtam, hogy egyenlő energiát fektetnek a kapcsolatba, itt ezt nem írtam, mert a szerelemnél asszimmetrikus a kapcsolat, a férfi udvarol, a nő fogadja, ezért úgy tűnik, a férfi több energiát fektet bele, de nem biztos, mert a nő meg csinosítja magát, ez is energia....
a barátság viszont szimmetrikus kapcsolat)
Mennyi a hosszútáv?
Sajnos léteznek ilyen "nem is kapcsolatok". Talán nem veszik észre? Talán remélik, hogy kiegyenlítődik?
Ez szomorú. Tehát érdeknőket látsz és éretleneket (akik nem tudják, mit akarnak). Így nem csoda, ha szétmennek. Talán hiába 25-30 éves valaki, ha még éretlen, ne házasodjon, kupálódjon?
És olyan pillanat is van, amikor ugyanannyira lelkesednek?
Átlagosan ugyanannyira lelkesednek?
Úgy nézem, Neked kiegyensúlyozott kapcsolatod van :)
Tehát nem vezet jóra a férfi-női szerepek felcserélése.
És hogy tudjon a mai nemzedék eligazodni? A saját nemi szerepét mielőbb megtalálni? Mi segit?
Az egyenlőséget úgy értem, kiegyensúlyozott kapcsolat. Ha nem ilyen, nem éreznéd hogy kihasználnak? Nem lesz lelkiismeretfurdalásod, hogy kihasználsz vkit?
A "hol ide, hol oda" esetén időben kb egyenlően ide és oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!