Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszítsem el a szüzességem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszítsem el a szüzességem egy partir*banccal?

Figyelt kérdés

Régebben azt hittem,a szerelmemmel kéne elvesztenem.Ma már tudom,hogy ez nem így megy.A szüzesség lenézendő,szánalmas dolog manapság.Elegem van,hogy a lányok emiatt lenéznek.Sajnos barátnőm most nincs,úgyhogy marad az a megoldás,hogy buliban felszedek egy könnyen kapható csajt. Csak kicsit elbizonytalanodtam a dologban. Örülnék ha legalább józan lenne a lány akivel lefekszem:D Szerintetek megtegyem a dolgot?

Amúgy magas vagyok,izmos,elvileg helyes,szóval nem fog gondot okozni.17/F

2012. dec. 31. 17:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Régebben... Ma már... 17/F...

Komolyan, no comment.

2012. dec. 31. 18:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Remélem a nagy"F"-et ujjgörcs,vagy helyesírási hiba okozta!
2012. dec. 31. 19:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezer százalék,hogy partiriba nccal nem szexelnék elsőnek.

Egyszerüen annyi nemi betegségük lehet mint a fene, iszákosan, szétdrogozva összerakják magukat minden risszrossz selejt állattal, aztán rád is rádragasztanak valami nyavaját, ráadásul ezek nagyképű disznók, úgy elutasíthatnak mint a picsha. Soha nem ismerkednék diszkóban meg hasnoló patkányfészkekben,

Én mindenképp fizetős, jól szituált háznál fogadós prostilánnyal indítanám a páros nemi életemet.

Egyrészt az igényesebbek sokkal tisztábbak, megbízhatóbbak nemileg is, ráadásul sokkal profibbak, nincs semmi flegmaság bennük, nem utasítanak el sem.

Egy diszkós cafadéknál meg alap,hogy állati jól kell basznod az ágyban, ha meg egy ilyennel szűz vagy ,akkor úgy szétröhög, hogy a béka segge alá fog csusszannak könynendén az önbecsülésed, és a késöbbiekben még egy rendes lánynak sem tudsz majd megnyílni.

Szóval mindnképp a szexszakkört ajánlom egy helyes normális kis prostinővel.

2012. dec. 31. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!