Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi rabot akar csinálni a feleségéből, vagy párjából?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem,hogy uralkodni akar rajta.Sokat olvasni ezen az oldalon is,hogy a férj magához láncolja az asszonyt,elmarja a barátait az örökös féltékenykedésével és eléget mögötte minden hidat.Itt különösen azok vannak nehéz helyzetben,akik mellett a családjuk sem áll ki,mert pl alkoholisták a szülők és egy olyan környezetbe nem akar visszamenni.Tényleg minden férfi ilyen alantas?Én nő létemre nagy szabadságigénnyel rendelkezem és utálom,ha valaki rátelepszik az életemre,sosem tűrném meg,hogy bárki is parancsolgasson nekem,még a páromnak sem,pedig őt mindennél jobban szeretem.A szüleimmel is pont emiatt nem jöttem ki,különösen apámmal,mert mindent,de tényleg MINDENT szabályozni akart,még azt is,hogy törlöm ki a se.ggem.Nagyon rossz a viszonyunk.Munkában is az olyanokat szeretem,ahol én osztom be az időmet és nem parancsolgat senki.Ha valakinek alá vagyok rendelve,úgy érzem,elveszett a személyiségem és az már nem én vagyok.Hülyén fogalmaztam meg,de így érzem.Nem tudnék eltartott nőként élni,htb-ként,mert szerintem az az élet céltalan és számomra értelmetlen.Sokan mondták,hogy uralkodó típus vagyok és ez személyiségtesztekben is kijött,nem is egyben,nem is kettőben.Szerintetek így lesz problémám a párkapcsolatomban?Ugye vannak itt még olyanok,akiknek nem csupa megalkuvásból és kompromisszumból áll a házassága,vagy a párkapcsolata,hanem boldogan élnek egymás mellett?2012. dec. 31. 16:14
11/15 anonim válasza:
Akinek a fejében rend van, annak eszébe sem jut még csak hasonló sem.
Megtenni, meg pláne nem teszi meg.
12/15 anonim válasza:
boldogan elélünk egymás mellet :-)
13/15 anonim válasza:
Az én párom szinte idegesítően nem akar uralkodni rajtam. Már néha meglepődöm azon is, mennyire nincs benne féltékenység. Ő erre csak annyit mond, hogy ha egyszer nem adok rá okot - mert valóban nem adok - akkor minek cirkuszoljon. Néha azért jól esne, csak egy icipicit. :)
Szóval igen, tökéletesen megvagyunk, köszönjük.
22L
14/15 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy nem bírod, ha "rabosítanak". Az a baj, hogy szerintem te pont ugyanazt csinálod a férfiakkal, mint amit nem viselsz el mástól. Pont azért, mert uralkodni akarsz.
Munkában meg ha nem viseled el, hogy a főnököd megmondja mit csinálj, az egyenesen baromság.
15/15 anonim válasza:
Nőben is van éppen elég olyan, aki elmarja a barátokat, aki minden meg akar határozni. Mondom én ezt nőként. Ne általánosíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!