Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ezért lettem elhagyva?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ezért lettem elhagyva?

Figyelt kérdés
a vőlegényem kidobott (szó szerint) mert "nem vagyok asszonynak való". míg nem költöztünk össze addig minden rendben volt. aztán összeköltöztünk és minden megváltozott. mindig mindennel gondja volt. nem volt időm főzni, takarítani. de ugyan mikor csináltam volna ezeket mikor 8 órától 6 óráig dolgozok 2 állásban, mire hazaérek holtfáradtan semmi erőm nincs ilyesmire. ha otthon voltam akkor takarítást megcsináltam, főzést viszont tényleg nem, mert nem tudok :/ de én nagyon szeretem őt...
2012. dec. 31. 14:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
94%
19. es a pasi miert nem tud hajnalban felkelni es megcsinalni mindezt. A ferfit miert kell martirkent kezelni h dolgozik???? Mond mar el miben kulonb a ferfi h dolgozik, a dolgozo notol????
2012. dec. 31. 17:19
 22/24 anonim ***** válasza:
90%

szerintem ha mindketten dolgoznak, akkor mindketten vegyék ki a részüket a házimunkából és ennyi. ...mondjuk én szeretek takarítani és mosogatni stb, azért csinálom mert szeretem, de vasalni soha nem szoktam, mert pl tudok normálisan teregetni és időpazarlásnak tartom (na jó ingeket azt muszáj, vasalja ki az, aki felveszi),

de ha a párom egyszer is úgy viselkedne vagy pedzegetné hogy elvárja, nem köszönné meg amit kap....

örülj neki hogy megszabadultál egy ilyen idiótától majd talál magának egy házicselédet a XVIII századból, a hozzászólásokból ítélve vannak elegen.

30N

2012. dec. 31. 18:02
 23/24 anonim ***** válasza:
92%
Azt az egyet nem értem, hogy hol volt párod, míg te két állásban dolgoztál? Muszáj volt mind a kettő? Mert, ha igen, akkor a helyedben én csak annyit mondtam volna erre, hogy: " akkor egy állást ott hagyok, de neked kell haza hozni az emiatt hiányzó pénzt a háztartásba."
2012. dec. 31. 19:31
 24/24 A kérdező kommentje:
ő is dolgozik, csak annyi különbséggel, hogy ő kéthetente, szóval minden második héten otthon van és tv-zik egész nap...én ha otthon voltam akkor mindig takarítottam. meg amúgy is nem disznóólban laktunk. plusz a másik, kaja mindig volt, mert arról mindig gondoskodtam, hogy mikor már alig álltak a lábamon akkor is sorban álltam, és vittem vacsorára egy gyrost, hamburgert, pizzát, kínait, vagy valami egyszerűt összedobtam mindig. plusz az ebédet is rendeltük, szóval sohasem volt éhen, csak annyi volt a gond, hogy nem én izzadok meg vele..
2013. jan. 1. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.