Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ezért lettem elhagyva?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ezért lettem elhagyva?

Figyelt kérdés
a vőlegényem kidobott (szó szerint) mert "nem vagyok asszonynak való". míg nem költöztünk össze addig minden rendben volt. aztán összeköltöztünk és minden megváltozott. mindig mindennel gondja volt. nem volt időm főzni, takarítani. de ugyan mikor csináltam volna ezeket mikor 8 órától 6 óráig dolgozok 2 állásban, mire hazaérek holtfáradtan semmi erőm nincs ilyesmire. ha otthon voltam akkor takarítást megcsináltam, főzést viszont tényleg nem, mert nem tudok :/ de én nagyon szeretem őt...
2012. dec. 31. 14:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%
Ne is haragudj, de egy nőnek oda kell figyelnie a környezetére és a társára. Attól mert dolgozol nem áll meg az élet, és alapjáraton igényednek kéne lenned a tisztaságra, rendre..
2012. dec. 31. 15:41
 12/24 anonim ***** válasza:
88%
Tehát a férfiak azt mondják, hogy csak a nő képes erre. Csak a nő képes munkába járni ÉS főzni, mosni, takarítani. Saját nemükről, saját magukról azt állítják, hogy annyira életképtelenek és szerencsétlenek, hogy még az alapvető szükségleteiket sem tudják kielégíteni.
2012. dec. 31. 15:52
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Gondoskodni egy férfiról? Amputálták a lábát vagy kerekesszékes, hogy gondoskodni kelljen róla? Netán 80 feletti?
2012. dec. 31. 15:53
 14/24 anonim ***** válasza:
13%
Ezek szerint en elegge elmaradott gondolkodasu vagyok, de szerintem igenis a no dolga a haztartas vezetese, a takaritas. Egy haromszintes hazat sem kell orakig takaritani, csupan napi fel orat raszanni a rend fenntartasara. Fozni meg.... Nem kell szakacsnak tanulni hozza, egy egy egyszerubb etelt osszehozni nem nehez, akar a neten is meg lehet tanulni fozni. Nekem ez -es a takaritas- egy nonel alap, meg munka mellett is. Ja, no vagyok.
2012. dec. 31. 15:59
 15/24 anonim ***** válasza:
91%

Imádom, amikor sokan nem értelmezik a szöveget.

2 állás van, 8-tól 6-ig dolgozik. Számoljuk bele, vajh mikor kel és mikor ér haza ténylegesen?

Nekem se lenne kedvem semmihez, csak hétvégén.

A hapsi rabszolgát akart, ez nyilvánvaló. Akit szeretek azt segítem, nem kidobom. A házimunka közös és pont, nincs női és férfi munka, aki, amit tud, azt megcsinálja, ennyi...

2012. dec. 31. 16:00
 16/24 anonim ***** válasza:
17%
OFF 8-6ig ket allasban csak ugy lehet dolgozni, ha mindketto reszmunkaido... En dolgoztam napi 12 orat is, megis el volt latva a haztartas, volt fozve is mindennap frissen... Csak hat ugye nem akarasnak nyoges a vege....
2012. dec. 31. 16:03
 17/24 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk (férjem és én) mindig egy valaki takarít/mos/bevásárol és addig a másik főz egy egyszerűbb ételt (ez általában fél-1 óra per nap) és így rend meg kaja is van. Miért a kérdezőnek kéne mindent egyedül csinálni? Ha x idő naponta a házimunka akkor miért nem lehet elosztani h mindenki csinál 0,5x-et. Örülj, h ez most kiderült és megszabadultál tőle. Te lehet,h szereted, de ő téged nem, ha rabszolgaként akar csak. Ha pedig tényleg nem tud magától elindítani egy mosást vagy letörölni a port, az olyan csekély intelligenciára utal, hogy ihaj-csuhaj, ne várj tőle semmit.
2012. dec. 31. 16:16
 18/24 anonim ***** válasza:
92%
figyu sose bankodj egy ilyen pasi miatt. Tudom ezt most igy nehez megerteni de hidd el sokkal jobban jartal igy. Nehany hozzaszolonak, aki superwoman-nek kepzeli magat, nem tudom h hol van az eloirva, h a no dolga a fozes, mosas, vasalas, bevasarlas, gyerekezes meg ha kert van kerteszkedes mindez napi 8 ora melo plussz utazas mellett???? Az en velemenyem h nokent nem rabszolganak szegodunk egy ferfi melle, hanem mert tarsra van szuksegunk. A tars alatt pedig az en felfogasom szerint nem arrol szol h a pasi ledolgozza a 8 orat es utana feltett labakkal varja a csodat a no meg dolgozik es meg otthon is meg kell felelnie. Mar ne haragudj de milyen elet az ilyen???? Az mas ha a pasi keres annyit h remekul megelunk, nelkulozesek nelkul es en nokent otthon a haztartast kell vezetnem es lesenm a pasi gondolatat es ohajat. Bar en ezt sem vallalnam be mert sose rendelnem magam egy pasi ala sem, tul onallo vagyok en ehhez. De ameddig a no is dolgozik ugyanannyit ugy a hazimunkanak is felezodnie kell, meg ha a pasinak nem is tetszik. Felreertes ne essek, de ferjezett vagyok es van egy kislanyom is. Es pl joval tobbet keresek mint a ferjem, mivel mas szakteruleten dolgozunk es az en szakteruletemet jobban megfizetik. Nalunk a teendo eloszlik, es anyum besegit, maskepp nem menne, hisz en is 8+++ orakat dolgozom, plusz egy ora vezetes be meg egy ora haza. Na emellett mar ne is haragudjon barki de nem fogom a ferjem ohajat sohajat lesni, es igenis mikor hazaerek a kislanyom az elso. Fozve van, kaja mindig van otthon, a ferjem nem bena, meg tudja melegiteni maganak. De pontosan ezert eszem agaban sem volt europaihoz ferjhez menni. Keres pasit inkabb az angolszasz orszagokban, Anglia, Ausztralia, USA, Canada, Uj Zealand. Ott a pasik nincsenek ugy elkenyesztetve anyuci altal mar gyerekkoruk ota es nem csung a korona a fejukon... Tapasztalat... Ferjem ausztral...
2012. dec. 31. 16:51
 19/24 anonim ***** válasza:
12%

15

és?:DD attól még mocsoknak kell lennie az adott "nő" otthonában? hát hol élsz te?

Kelljen fel hajnalba és csinálja meg, és menjen melózni és ennyi. Nincs gyereke, mit vergődik ennyire? Senki nem fog hasra esni tőle, mert melózik..

2012. dec. 31. 16:56
 20/24 anonim ***** válasza:
94%

"Kelljen fel hajnalba és csinálja meg, és menjen melózni és ennyi. Nincs gyereke, mit vergődik ennyire? Senki nem fog hasra esni tőle, mert melózik.."

Ez egy "férfire" ugyanúgy igaz, picur.

2012. dec. 31. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!